nuwe jaar + nuwe adres + Ny hemsida = Holmbygden.se

Holmbygden.nu – 'n geheue.

van 2012 die distrik Holm se Entrepreneurskap Ontwikkeling en Toerisme, 'n nuwe webwerf en 'n nuwe adres met .is aan die einde. Die ou adres, holmbygden.nu, sal steeds teenwoordig vir 'n geruime tyd en skakels hier wees. Hierdie bladsy is herontwerp om die inhoud effens te moderniseer en op dieselfde tyd te bespaar 'n bok wanneer dit verlede hosting 'n onnodig duur uitgawes was. Hopelik, die nuwe bladsy selfs beter besigheid die distrik se blootstel, meer besoekers te lok en voortgaan om goeie samehorigheid in Holm bevorder.

Ons is baie gelukkig om kommentaar op die bladsy kry en wil baie graag voorstelle oor wat meer kan bygevoeg word tot hê. Weet jy iets wat gebeur het, aan die gang is of enige inligting wat kan van belang wees vir ander hier, moet asseblief nie huiwer om kry in voeling met ons. Jy kan natuurlik ook gelukkig om 'n reeks van skryf gasteboek.

Wanneer die hand is in sy kinderskoene, kan dit natuurlik verkeerd wees as die skakels is nie behoorlik werk nie of dat sommige inligting geneem uit die vorige tuisblad is nie meer korrek. Stel asseblief indien wel, ons sal dit dadelik op te los!

HBU F / T wil ook graag almal wil 'n goeie voortsetting van die nuwe jaar, en op dieselfde tyd bied 'n vars beeld van kerk Holm se in die winter.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *