Sneeubedekte bome op paaie en spore in Holm

Eers was dit die storm Dagmar wat groot bome omgeslaan, wie se vestibules was hul saak. Nou is dit die kleiner bome draai na die land te neem as hul swak stamme nie meer die energie om te hou op die swaar sneeu bedek het. In die afgelope weke, wanneer dit kom reën of snöblandad reënval op die kus, het dit byna 'n meter van die sneeu op gedaal in Holm.


Wanneer jy weste draai uit Kovland groei stadig 'n sprokie landskap langs die pad as die hoogte verskil met Holm. Aan die suidekant Holmsjön dink jy skaars jou oë wanneer jy gaan deur die motor. Mense het terug by die huis vir 'n chainsaw om suksesvol deurkom. Die oorblywende bome vorm egter 'n faag reis van die reis verby. Die film toon hoe die naaste vergelyk om te ry in 'n lang tonnel van takke en sneeu.

Behalwe 'n pragtige uitsig winter nooi sneeuval ongelukkig ook IMPASSABILITY en kragonderbrekings. Met gereelde tussenposes patrolleer die Sweedse Vervoer Administrasie en die nut maatskappye se subkontrakteurs paaie na hulle lewensvatbaar te hou en te verseker dat geen drade nie gebreek deur die sneeubedekte bome. Een van hulle – Mattias Sjöström van Anundgård – vertel hoe om van een dag na die volgende net val al hoe meer bome in lyne. Wil jy moed opgee nie kragonderbrekings ver.

Die ski hardloop in Anundgård gesluit heeltemal. Ten spyte van al wind strikke skoongemaak nadat die storm weer het Dagmar bome oor die baan. Kry om die 2,5 km lange verlig track met bromponies, chainsaw en röjkniv het 'n volle drie ure.

 

In sommige plekke is dit dra by tot 'n nog groter boom van lyne wat nodig het om af te neem ten einde elektriese lig aande red. Max Wikholm (die beeld / fliek) met die hulp van die stroke klip Niklas Wikholm geveg ywerig om skoon te maak van die gemors. Altesaam iewers vereis tussen vyftig en honderd stop om skoon te maak langs die baan. Hoe dit kan voortgaan in die winter om te bestuur om tred te hou tred te hou moet nog gesien word. Volg die status tans, daar is altyd lees op groef eie bladsy här på Holmbygden.se.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *