Ontmoet op skool – distrik toekoms

Dinsdag 28 Februarie om 19:00 vergader op Anund Manor Skool oor die toekoms van die skool se Holm. Wat is die situasie vandag? Wat sal gebeur? Hoe kry ons nuwe families te skuif na die dorpie? Wat kan ons doen? Vrae soos hierdie sal bespreek.

Sameroeping van die vergadering is die Raad Skool en sy voorsitter Håkan Staaf. Genooide gaste sluit skoolhoof Roy opzet machines (wat ook plaaslike woordvoerder van die Groen Party se) en pre bestuur Lillian Högberg.

Kom en inligting te deel, deel te neem aan die bespreking, en jy kom met hul eie sienings en idees. Enigiemand met 'n belangstelling in beide toekoms die skool se en die oorlewing van warm welkom die gebied se!

sien jy!

Een het gedink op "Ontmoet op skool – distrik toekoms

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *