Wat is gesê die skool vergadering in die Holm 28/2

Met die tema van die skool en die bou van die toekoms was die vergadering op Anund plaasskool die 28/2. ander kwessies, as direk gekoppel aan skool, Holm oor streek in die groot bespreek. oor 20 persone teenwoordig by die vergadering georganiseer by die inisiatief van Skolrådet.
.
.
OBS! 'n e-pos- en telefoon lys vir meer inligting oor die komende vergaderings en ander items wat direk verband hou distrik Holm is gestig. Wil jy om inligting te kry, kliek hier!

Die volgende is bespreek en daar gesê – in kort puntsgewyse, onderhewig aan Antec nagevors foute. Regstellings is warm welkom.

Aan die begin was dit opgesom situasie rondom die skool vandag:

 • Op die oomblik, 15 studente by die skool. Onderrig vandag plaasvind in verskeie vorme van samewerking tussen klasse. Na afloop van die somer raak dit, tans, leerling getalle onveranderd bly wanneer die twee studente begin om nommer een en twee studente begin gly teen 'n hoë skool.
  .
 • Die skool is tans in 'n goeie toestand, insluitend nuut opgeknapte vensters vir beter isolasie. Daar is so 'n. geen warboel, wat groot koste op baie ander skole beteken. Daar word beplan in die huidige situasie 'n installasie van 'n nuwe warmtepomp, klont ketel of opsioneel geotermiese. Daar is geen hysbak vir gestremdes, volgens die Munisipaliteit van riglyne vir skole. Daar is egter nie so 'n behoefte vandag onder leerlinge en personeel in skole.
  In vergelyking met vandag se groot opknapping nodig het, insluitend vog skade, kombuis opknapping en opknapping vir 'n paar honderd miljoen aan die munisipaliteit tweede 37 primêre. Lees meer ST:s artikel hier of sien volledige lys.
  .
 • Die voorskoolse is vandag 10 skuur. Daar is soms bespreek as ons moet skuif na die kleuterskool, maar niks is besluit of die gang op die oomblik.
  .
 • Potiskt, is dit gesê dat die volgende besluit oor die skole se om nie te wees of om te wees in die munisipaliteit sal wees in drie jaar. Nuwe besluit kan vooraf nie uitgesluit. Daar is altyd dreigende gevaar van die sluiting van landelike skole in die politieke debat. Ander skole in die munisipaliteit is reeds bespreek in die komende naby plant- en herstruktureringsplanne. Nog geen presenenterats oor Anundgård skool. Dit is dus duidelik dat dit baie belangrik is om ontslae te probeer om op te staan ​​die aantal studente op Anund plaasskool om enige toekomstige sluiting vermy.
  .
 • 'N onderwyspos by Anund Manor Skool is geadverteer en twee aansoek gedoen. Nie een van hulle het egter die werk. Dit leun nog die Kia, wat 'n onderwyser by die skool sal gehelp word deur 'n meisie hierdie term.

Dit bespreek verder op skool, besetting en ander omliggende gebiede:

 • Die hoof van die skool en ook oorlewing die distrik se Daar is gevind dat die invloei van hoofsaaklik families met kinders te verhoog. Om dit maklik vir families om te beweeg te maak, daar moet wees behuisingsgeleenthede.
  .
 • de S. K. onderwyser behuising by die skool sou geskik vir huur en 'n maklike stap-staat wees. Hulle is egter nou leeg na die wanbestuur van die vorige eienaar, wat later bankrot gespeel. Die nuwe eienaar, toon egter min belangstelling en die woonstelle is nog leeg. Die eienaar is bereid om te verkoop en is köparintresse. Maar die eienaar wil meer hê as dubbel die koopprys, wat nie beskou word as te duur ev. kopers. Die vergadering het gesê dat daar verder ondersoek moet word of dit moontlik is saam beter te kry.
  .
 • Daar is baie leë huise in die dorp, maar min is te koop of te huur. Dit was die woorde wat jy wil meer van die platteland met leë huise aan te moedig om hulle te huur, om voorsiening te maak beweeg en maak dit maklik om provbo en voel vir.
  .
 • Die vergadering het saamgestem dat daar 'n inventaris van hotel in Holm moet wees, vra of hulle wil om te huur of te verkoop en versamel hulle hier op die webwerf onder Akkommodasie. Selfs diegene met advertensies van makelaars, blok of ander forums is welkom om daar 'n skakel van hier af.
  .
 • Die belangrikheid van praat met mense wat jy ken met hervestiging kommer beklemtoon. Besetting van net twee of drie gesinne maak 'n groot verskil in persentasie terme.
  .
 • Is dit moontlik om die hersiening opvanggebied vir die kinders wat dit bywoon die skool gevra hulself. Voorheen het die grens met Sundsvall lank al verby is deur Sula, terwyl dit nou gaan deur die Uusimaa.
  .
 • Ook ander alternatiewe besetting deur die migrasie Owerheid bespreek en getoets word.
  .
 • Timrå is die bespreking van vir pleeggesinne.
  .
 • 'N Verandering in die wet op die beskerming van waterfront plekke was 2010 om plaaslike ontwikkeling te stimuleer. Jy kry vandag onder konstruksie reëls bou nie nader Holmsjön as 100m, dan die vrystelling gesoek. Vir gemak van nygbyggnationer en verhoog die aantreklikheid van die bou van sowat distrik Holm stel 'n verwysing van die munisipaliteit (Stedelike Beplanning en die Departement van Strategiese Beplanning) wat in die toekoms moet dit toegelaat word om nader aan die water tussen geneigdheid en Västbyn bou. Holms FVO positief in die geloof gereageer het op hierdie konsultasie wat dit sal tot voordeel van die distrik Holm. Lees meer oor “Landelike ontwikkeling in waterfront plekke” munisipale webwerf.
  .
 • In Oktober-November, die konstruksie van die toekoms wind turbines op Nötåsen om te begin. Sal die geld van sy terugkeer na die distrik in enige manier die vraag by die vergadering geopper kry.
  .
 • Sundsvall Kulturskola sal 'n film te skiet oor die skool in die lente. Hopelik kan ons kry toestemming om dit hier te plaas op die webwerf toe voltooi.
  .
 • Produk velle en pamflette om die distrik te bevorder word geproduseer word uitgereik in verskillende vorme van aktiwiteite, feeste en gebeure. Roland Hultman sluit deelname aan 'n opkomende handel show in Göteborg, waar PR gemaak sal word. Produktblad kommer att samlas in och sedan finnas tillgängliga här på Holmbygden.se för att alla som vill marknadsföra bygden.
  .
 • Dit gebeur baie positief op die platteland, moet ons probeer om beter te bring, om onsself te bemark. Onder andere, het ons besoek deur die hele 187 pers uit SCA onlangs Lill-Hjärptjärn en tussen die 15 mag en 1 Julie baie hengelaars besoek uit Pole met die maatskappy Eventur Fishing & Reis. Lees hulle kant van Holm visvang met 'n baie mooi foto's hier (“googleöversatt” Sweedse), orginalsida på Pole hier.
  .
 • Kan ons nou eet by die skool, buitestanders? Ja dit is OK as die skool weet dit voor, dan die kos moet bestel word.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *