Bra groep Holm / Indal / Liden uitnooi om die vergadering

Misdaadvoorkoming Raad (SKIELIKE) omgeskakel na
Plaaslike sekuriteit groepe!


Tyd en plek: Maandag 26/3 18:30, Die ouditorium Liden skool.

In ons area, Holm / Indal / Liden het gefokus groot groep se op kinders en tieners is. Die groep het dus bestaan ​​uit verteenwoordigers van die skole in die gebied, ontspanning, Sweedse kerk, polisie en maatskaplike dienste. Nou, al munisipale bra groepe omgeskakel word na Plaaslike Security Groepe plaas. Die idee is om die perspektief te gaan met sekuriteit vir alle inwoners van die distrik se verbreed.

Sekuriteit is natuurlik beide 'n kollektiewe en subjektiewe gevoel. Veel word gedeel deur oud en jonk, soos goeie beligting, maar daar is ook verskille in wat jy onseker in hul lewens te vind. Daarom is dit goed as soveel belange as moontlik ingesluit in hierdie groep, wie se doel is om saam te werk vir 'n veiliger omgewing vir alle.

Ons het uit hierdie uitnodiging gestuur sluit in verskeie verbindings in die gebied, en handelaars in die platteland. die skool, ontspanningsentrum, polisie, Kerk en maatskaplike dienste sal voortgaan om op te sit met. Die uitnodiging is ook befondsing van 'n openbare plek in ons area.

By die eerste vergadering sal Sundsvall Munisipaliteit Veiligheid koördineerder Helen Otterström wees wat betrokke is en 'n bietjie meer vertel ons meer oor die munisipaliteit se sekuriteit werk.

Wil jy deel van die skep van 'n veiliger omgewing in ons area wees?

anmal is nuutste 22 mars om:
Annica Carlsson (Indal ontspanning)
070-324 26 20, annicacarlsson99@hotmail.com

Susanne Berggren (Anundgård / Ladder / Lidens skolor)
060-928 58, susanne.berggren@sundsvall.se

Anette Unander (Lidens skola)
060-658 33 00, anette.unander@sundsvall.se

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *