Book Bus ger inte upp

Oor die jare, Sundsvall Biblioteek hardloop sy mobiele biblioteek te distrik Holm een ​​keer 'n maand. 'N Paar jaar gelede het die besigheid en hulle weggeneem die laatnag toere maar verleng in ruil vir die tyd wat jy op skool was Anundgård. Hoewel die skool f.n. bedryf sy klasse in Liden, bokbbussen sal voortgaan om Anundgård besoek – mobiele biblioteek is vir almal Holmbor.

Plek en tyd: Draai area by die skool, Woensdae 10.30-12.00. 10/10, 7/11, 5/12.
“Die kwekery is steeds daar en ons wil voortgaan om 'n goeie diens aan diegene wat in die gebied woon verskaf en wil boeke te leen”, sê Janken Åkerström en Birgitta Ingebrand wat werk by die mobiele biblioteek. “Ons het 'n toename in besoekers wat nie kom uit die skool of kleuterskool gesien, dan verleng ons die tyd”. ¨

Behalwe Anundgård tot stilstand kom ook die bus na Sula, Geneigdheid, Sunnansjö, Vike, Loviken en rant. Wil jy die bus te stop op een plek meer? Bookmobile het baie tyd om rond te kry Holmsjön. Sodat jy nodig het of voorstelle op 'n meer tot stilstand kom, is jy welkom meeste is om ons te kontak by 060-19 18 28 of bokbussen@sundsvall.se.

Bookmobile is 'n rollende openbare biblioteek beskikbaar is aan alle burgers.
Dit het ongeveer 3500 titels saam met hom om elke draai in die vorm van romans, speurder fiksie en nie-fiksie-boeke vir alle ouderdomme. Daar is klank boeke te leen en 'n media jukebox waar jy kan vrylik die boeke aflaai in MP3-formaat. Mis die bus 'n boek wat jy wil leen, kan jy, geen koste, bestel van 'n ander biblioteek vir die volgende trip.

G.ian jy leen något spesiaal?
Bel mobiele biblioteek personeel of kinders- och jeug biblioteek in förväg op 060-19 18 28. So het ons hersien gevalle hulle neem met wat jy wil leen. Jy kan bestel Böcker Awen in förväg per e-pos: bokbussen@sundsvall.se Afgeneem tot 'n biblioteek kaart en ons sal dit doen direk, op plats, in die bus.

Bookmobile skedule vir Holm, Spool, Kovland en Indal:
sundsvall.se/Uppleva-och-gora/Bibliotek/Bokbussen/Bokbussens-turlistor—NW /

Prop
Bookmobile:
070-660 42 32, bokbussen@sundsvall.se
Kinders- och jeug biblioteek:
060-191828, barnbiblioteket@sundsvall.se
Biblioteek Arie Birgitta Inge Brand,
chauffeur / library assistent Januarie Åkerström.

Hierdie nuus item is gebaseer op 'n voorgelê
nyhetsförslag, wat ons met dankbaarheid aanvaar.

Stuur vir ons jou nuus uitgewers hier met jou!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *