Bespreek toekoms Holm se oor 'n koppie

hierdie Woensdag 21/11 19:00 dit is 'n nuwe idee-vergadering oor hoe ons Holm meer lewendig kan doen. Kom hoor wat aan die gang is in die dorp en het met idees. Indien niks anders nie, drink ons ​​koffie en dink.

Luister na 'n Huis konsultant
By die vergadering sal ook HEICO Basten, 'n besetting konsultant wat werk met besetting en toerisme. Vandag het hy 'n deurlopende projek te ondersteun distrik en waar “geloods” verskeie families om te beweeg in en meer kom. 'N Soortgelyke vennootskap kan wees in Holm ook.

Versprei dit op aan enigiemand wat dalk belangstel en bring asseblief 'n vriend!

'N Seleksie van die punte bespreek by die vorige vergadering by Holm Vallen, Oktober 2012
Wys wat gedebatteer, kliek hier.

 • Die skool vandag? Daarbenewens het die tans dormant p.g.a. 'n onderwyser wat ontbreek. Op die oomblik is, met die gebrek van die kind ondersteun maak dit waarskynlik die skolort is die beste op die oomblik. Wat ons wel weet, is dat meer kinders (!) die skool aan die gang en die kwaliteit te hou.
 • Ons moet probeer vind ons "ding" in Holm. Miskien 'n bietjie smal reeks profilering ons, sowel as bv. Näsåker het Urkult Festival en hulle distrik op die kaart.
 • Ons moet beter wees op werk teen algemene teikens in die dorp, dit skep samehorigheid in Holm.
 • Kan ons reël 'n jaarlikse byafest met 'n relatief smal fokus. T.ex. en countryfestival.
 • Kan 'n winter geleentheid om iets te wees? Kry gelys datums daardie tyd van die jaar, In teenstelling met die somer. Idees daar rond.
 • Holm toernooi as dit relatief min mense was getrek - die meeste spelers. Beter met Little Holm Cup, baie ouers sal. Maar baie kompeterend met ander koppies. Bollie Wedstrijden gedurende die somer werk nie goed met besoekers en die gebruik van die straat kombuis.
 • Is Österströms bygdeförening links? Sal daar 'n gimnasium in Österström? Nagegaan word uit vir die volgende vergadering.
 • Sommige weet nog steeds nie of Holmbygden.se. Pamflette gemaak sal word en in posbusse rondom die Holm. Flyer moet wees ten einde Holmbygden.se en volgende byeenkoms te bevorder. Dit lê en postlådor.
 • Die meeste het verskuif na Deep pyp Dit is interessant. Hoe is dit? Mense moet aangetrokke tot die Holm distrik in die algemeen ook.
 • Upprop i Holm! Ons moet probeer om te gebruik wat op die dorp vandag aan ons behoeftes, t.ex. timmerman, tapyt lae, skilder, Österströms Estate. Maatskappye op Holmbygden.se / korporatiewe. Meer Voel vry om te voeg daar gratis! Sal skrivaa met die flyer.
 • Pale is gehuur in die dorp en hulle het hier gefloreer. Sal nou terug na Pole, maar belangstel in verblyf in Holm. 'N nuwe sal beweeg in daar nou. Daar is 'n behoefte om te maak dit makliker om te huur in Holm. Dit lok mense om later 'n permanente inwoners.
 • Daar is altyd 'n tou en daar is altyd belang om te beweeg in die "nuwe gebou". Daar is 'n behoefte gehuur. Te sleg die "Senior Home" en "Meneer se huise" is wanbestuur.
 • Kan ons los 'n heerlike piekniek by Storholmsjö Butt laer met geen vy teen Holmsjön - "Gateway to the Holm". Praat met die DMV as dit is okay die kruising waar baie is reeds baie uit te brei. Kan jy 'n bydrae tot hierdie proses deur die provinsiale regering. Die lees van die Transport Administrasie van geleenthede vir die volgende vergadering.
 • Niks beton is al Affär'n te koop. Belanghebbendes is egter, maar niks het gekom van 'n skoot.
 • Die status van die brandstof pomp, is bespreek. Sou Alexander gelaat het dit nodig of iemand anders doen dit? Kollas vir die volgende vergadering.
 • Ons moet praat om Ljustorp oor hoe hulle loop hul pomp en die winkel in 'n gesamentlike model. Die lees van die kontakte in Ljustorp voor NoSta vergadering.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *