Idee vergadering op Woensdag in die gemeente huis!

Plaaslike vir volgende jaar nou besluit om Församlingshemmet, Anundgård.
Tyd / datum: Woensdag 5 Desember kl. 19:00.
Almal is welkom om te luister en te bespreek oor 'n stomende koppie koffie!

.

Vir dié van julle wat nie die vorige vergadering by te woon bespreek onder andere. skoolterrein, turbines begin konstruksie, brandstofpomp, kom Lucia vieringe in die kerk en julaktionen.

.

.
Ons was by die vergadering besluit, onder andere. dat ons persoonlik die oordrag prosedures woord sou nooi (of aangestel) uit elke saamgestelde Ek Holm (10 st) en maatskappye met toerisme-aktiwiteite. Alle inboorlinge en nonresidential belangstel egter welkom! Ons hoop dat dit baie wil en goeie samewerking sal maak kan ontwikkel in distrik Holm.

Hier is meer oor wat bespreek is by Holm Vallen 21/11
Click here to view.

 • Vorige vergadering: Wat gebeur by die skool vandag?
  Kurator Hans-Olof Sandstrom sê hy het gepraat aan al die ouers (Wanaanpassing - nie Patrik bv) en almal was gelukkig om die kinders in Liden te hê. Plaaslike kwessies is verder bespreek.
 • Vorige vergadering: Is Österström bygdeförening gelaat? Sal daar 'n gimnasium in Österström?
  Geen party kamer verlaat vandag. Billy skeur uit nedervåning, sal private akkommodasie wees, Vergadering beplan buite - vir alle Holmbor. Meer inligting oor Holmbygden.se / die betalings / kase Troms-gebou plaas unie /.
  Bagarstugan het die mengsel te huur.
 • Vorige vergadering: Pamflette op die webblad en vergaderings gemaak moet word en in posbusse rondom die Holm. STROOIBILJETTE is geskryf deur Niklas, gestuur word aan Patrik deur Anders ("Gehuur Buddy") Vaste hele 500p afdrukke. Pamflette het 121121 is tyd versprei van Gimåfors te Anundgård. Ingela, Om Kent, Catarina en Kent N verskaf verdere dividend.
 • Vorige vergadering: Upprop i Holm! Ons moet probeer om te gebruik wat op die dorp vandag aan ons behoeftes. Niklas het geskryf met die Flyers, wat is / sal word versprei.
 • Vorige vergadering: Kan ons los 'n nare piekniek by Sjöändan die kruising met oog op Holmsjön.
  Catarina / Kent het nie in die hande gekry van die betrokke Traffic Authority, sou terugkeer. Maar, kan jy nie sien nie die meer ... is dit regtig so goed met die bos party se gelaat?
 • Vorige vergadering: Wat gaan aan met die petrolpomp. Alexander blyk te hê om ontslae te raak van die pomp? Het gepraat met PEMA vir brandstof. Klink nie soos hulle wil om te neem oor die "gas-stasie". Beter as iemand / vereniging wil oorneem. Skep 'n dorp assosiasie / samewerking? Makliker om die geld te kry vir die subsidie ​​as. Wat beteken die pomp vandag? Power, kortautomat onder andere op?
  Janne nagegaan word met Alexander hoe dit werk nou:
  Dit is waar dat Alexander wil om ontslae te raak van dit. Hy wil egter verkoop yskaste, kompressors, ens. terwyl die pomp. Ons het verder bespreek die verskillende opsies.
  Voorbeelde van die oorname is van Sollerön in Dalarna. 'N model vir ons?
  Kyk hoe hulle gedoen het in die uitsteek kerf anker en Sörbygden?

  Kent kyk rond met PEMA ...
 • Vorige vergadering: Thomas kontroleer met Ljustorp hoe hulle loop hul pomp en die winkel in 'n gesamentlike model.
  Gepraat met 'n voormalige kollega, 'n dorp Vereniging die eienaar van die winkel met al die gadgets (Frys, koue ens). Toe skeur hulle uit na 'n sakeman wat dit loop. Hier in Holm, die situasie is ietwat anders met die private eienaar van die eiendom, dan wil ons vrieskas o yskas te verkoop terwyl die gas-stasie.
 • Laer betaalstaat belasting in Holm vir 'n paar maatskappye p.g.a. dat dit binne die ondersteuning gebied (meer, vlug en taxi vervoer). Jamie gedwaal het dit voor in Taxi Operasies. Niklas skryf met die maatskappy op die webwerf entrepreneurskap in Holm aan te moedig.
 • Gäddhänget in Stugun eerste ... 4 was, jaar na 125 was. So 'n wedstryd sal hier te werk met, veral met 'n nuwe fancy opritte rondom die meer.
 • Ons moet meer positiewe nuus in die koerante en die internet oor Holm.
 • TV film gemaak van Pole in die somer. Beskikbaar?
 • 700 € met reise en boot mM. uit Pole.
 • Die. wind: Kabel is gevestig op Lövåsen van Liden. Tenks is vir uitbreiding in die toekoms is. Platteland Peng bespreek.
  EULOS geneem het oor die projek van Vinbolaget.. Geen aandele verkoop sal word. EULOS belang kontak met die dorpenaars direk te hê en gee ons byapengen munisipaliteit direk sonder tussenganger. Maak seker dat ons saam te werk en nie in kompetisie tussen klubs in Holm.
 • Nie soveel toewyding vandag om tred te hou roetes vir snowmobilers. Mense in staat stel om te kom en scooter gaan na dieselfde mate. Vervelig.
 • Reis Wenke! Skaatsbaan nou Lillsjön en Anundgård See.
 • Skall geword luciafirande die 13:e in die Kerk.
 • Julaktion op Församlingshemmet in twee weke. Selfs meer inligting oor die beskerming ongelukke in die binneland. Hartstilstand (SOS operateur besluit) ongeluk, vuur en verdrinking (RTJ interne opdrag besluit) interaksie via SMS in die binneland. (Ljustorp, Holm, Överturingen, Noord Hazel en Magpie verhoor plekke).
 • Heico Basten, beweeg konsultant Hotel gestaan (Oorspronklik van Nederland), gepraat oor sy maatskappy Destis en hul potensiaal. Bestuurder in ondersteuning distrik samewerking deur middel van 'n s.k. Leaderprojekt. Die kerk is die projek waar. 2 families het ingetrek, 3 fam. is oor, 1 aan ons. Verwys emigrante bl. 'n. via EU:s grootste migrasie uitstalling in Holland, terrein, gemeenskappe.

  IT vaardighede wat nodig is in Sundsvall. Baie wil om te werk in die dorp, maar bly in die platteland. Die afstand na die dorp is nie 'n probleem in hul saak. Nie soveel beheer van jou huis te verkoop in Holland, maar baie nodig het om werk. Die aantrekkingskrag is die aard en kwaliteit van lewe.

  A samewerking met HEICO en sy maatskappy Destis sal baat Holm. Befondsing benodig word, maar. 'N Leier projek kan begin word. Dit verg toewyding om te hou die. Bjorn Norling, Midde Land, kan vertel nie meer en weet hoe dit werk.

 • Maak seker dat een uit elke vereniging sal wees by die volgende vergadering.
  Hbu F / T - Holm toestel Företagand Ontwikkeling en Toerisme - Erica Bias (Janne kontaktar)
  Holms Sportklubb – Owe Eliasson (Thomas kontaktar)
  Holm se Local History Society - (Thomas kontaktar)
  Holms Housewives 'League - Greta (Ingela)
  Draka rock scooter klub - Motor-en Snow - Jan-Erik Nilsson (Kent)
  PRO Holm - Staffan Andersson
  Gimåfors Bygdegårdsförening –
  Vike-winsgewende belangegroep - Holger Sahlin (Max)
  Österströms Bygdegårdsförening - Carina Hultman (KOM?)
  Österströms Estate - (Thomas)
  Sandnäset - Diane (Pontus)
  Roland (Janne)
  Fiskevårdsområde - Stephen Maina (Pontus)
  Kerke - Ulla Grelson (KOM?).
 • Volgende DATUM 5:Desember by 19:00, Församlingshemmet. Gunilla kyk of ons kan leen skool, Alternatiewelik Församlingshemmet. Gunilla kyk of ons kan wees in die skool, Alternatiewelik Församlingshemmet. Niklas kondig volgende vergadering op die webblad en via e-pos.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *