Wil jy 'n lewensredder in Holm wees?

OBS!
Stel deelname (my. 8 pers.) Thomas Åslin, ring / teks: 070-191 04 99

Neem 'n kans op Sondag by. 13-17 gaan opleiding as jy wil graag 'n "Safety Car" of "Lewensredder" geword. Jy kan dan in die lente 2013 kies om jou selfoon-nommer te registreer. Dit is heeltemal opsioneel en jy is onder geen verpligting om te help in 'n ongeluk, Maar jy het 'n geleentheid!

.
Die opleiding is georganiseer deur Medelpads Rescue Vereniging en is gratis. Holm kom saam met 'n paar ander verhoor plekke smslivraddare Holms hjärtstartare    nu i tjänst!Te wees op die voorpunt van die nasionale uitbreiding en verdere ontwikkeling van 'n stelsel wat voorheen net op die proef was in Stockholm.
Lees meer oor SMSlivräddare.

opleiding sluit:

  • Brand
  • Ontslae te raak van die motorongeluk
  • verdrinking voorvalle
  • hart- & Resussitasie met AED

Wanneer 'n ongeluk gebeur in Holm of vermeende hartstilstand soos hierbo, SOS Alarm stuur 'n SMS in die gebied wat die slagoffer is in. Is daar iemand wat geregistreer het en is in die omgewing kry vir hom 'n SMS-boodskap en het die geleentheid om te help.

Dikwels die eenvoudigste aksies belangrik, net dit gebeur vinnig. Dit maak die stelsel so belangrik reg Holm p.g.a. wat in 'n ongeluk gewoonlik is oor. 20-60 minute vanaf die naaste ambulans en reddingsdienste.

Wil jy 'n vrywilliger sekuriteit persoon wees?? Welkom by Holm Vallen op Sondag 16/12 kklok as 13.00-17.00 as, (minimiantal 8 st).
.

HET JY GEWEET HOLM het sy eie Defibrillators!? Lees vorige artikels:
diens /Nood inligting vir Holm
maklik gevind deur “” aan die bokant van die tuisblad.
10/5 Demonstrasie van nuwe defibrillator Holm se 15/5!
22/5 Holm se defibrillator - nou in diens!

Kontact met vrae:
Medelpads Rescue Association
Thomas Åslin, Vuur Inspekteur / Inner Chain
070-191 04 99
thomas.aslin@sundsvall.se
www.raddning.info

Lees meer oor die projek, KLIK HIER.

Mense in landelike gebiede kan nie dieselfde vlak van beskerming teen ongelukke bereik as mense in stedelike gebiede. burgers die munisipaliteit se moet "gelyke beskerming" teen ongelukke het en hierdie projek beoog om hierdie doelwit te bereik beter.

1.1 agtergrond
Landelike gebiede het minder beskerming teen ongelukke as stedelike gebiede waar groot- en nood magte gebaseer in gebiede met 'n hoër bevolkingsdigtheid. Sonder meer voorkoming en bemagtigende vermoë burgerlike samelewing se eerste verbintenis so nie bereik dele van die Wet op die Voorkoming van Ongelukke.

doelwitte
Beter beskerming teen ongelukke in die platteland deur ondersteuning vir die individuele.

1.2 Projektmål

  1. Ontwikkel 'n konsep vir beskerming teen ongelukke in landelike. Die konsep berus op die wete dat die meeste verleentheid ongelukke in landelike en maatreëls (berading, inligting, toesig ens) te verminder en te bestuur hierdie. Teenwoordig konsep idee vir Management MRF teen Oktober 2012.
  2. Soek kanale waardeur onderwys en inligting kan stelselmatig bedryf, en deur middel van hierdie vind mense wat wil plaaslike "sekuriteit mense" te wees (kyk na die naam vir hierdie mense). Die nommer is afhanklik van die rente en die grootte van die gemeenskap
  3. Gedurende Oktober-Desember 2012, implementeer vlieëniers op die konsep van minimum 3-5 gemeenskappe in stedelike gebiede in landelike.
  4. Januarie-Februarie 2013, evalueer die projek en sy vermoë om die werk in 'n blywende proses van die MRF en ontwikkel die FIP van munisipale werknemers kan beskerming teen ongelukke te voltooi. Die evaluering moet ook die moontlikheid van SMS alarms of sluit dies meer wat kan tot die "sekuriteit mense" sowel as geleenthede gestuur word om in te voer in 'n paar plekke na aan vereistes kriteria ooreengekom (bv 30 My bydrae tot die plaaslike brandweerdiens). Die werk is saamgestel in die verslag en aangebied om die bestuurspan MRF laaste Februarie 2013.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *