Besprekingspunte van konsep vergadering 16/1

Hier is aangeteken die besprekingspunte bespreek by Woensdag se vergadering idee van Österström, 13/1 2013. Dit was 'n vrugbare vergadering met baie wyse woorde van sowat twintig Holmare. Nuut op die webwerf is dat die vorige vergadering notas het kragtens artikel ingesamel “Vergaderings en notules” (waar net HBU:s protokol is).

 • Lewensredding Opleiding as Thomas Åslin gehou voor Kersfees gelok baie mense en is 'n groot aanwins vir die veiligheid van Holm. Kan 'n opvoeding in jare.
 • Die turbine voorgestel distrik geld gemonitor word vir Holm inwoners van Dan Johansson. Wees gereeld in kontak met hulle en stem, onder andere. pad na Nötåsen shoveled. Meet mas gesloop in Februarie en konstruksie sal wees van. Enige besigheid vereniging kan wag en ons sal sien wat vorm van organisasie die beste die platteland toelae te ontvang. Die terugbetaling sal ook al word tot voordeel van die hele distrik.
 • Dan ingelig meer oor die situasie met Senior Huis en onderwyser huise.
 • Dit kos SLEGS 30 kr vir 'n inkopiesak hemkördfrån ICA Liden jou servicelinjen. Hier is meer oor hoe om te gaan oor hierdie.
 • Tommie nagegaan word met Bear Nord Ling – Midde Land om te kom en te praat oor die projekleier (landelike toelaes). Hy kon bywoon nie vandag. Nuwe pogings aangewend word om.
 • Macken is permanent gesluit. Voortgesette bedryf opsie / verhuring moet ondersoek word!
 • Leier projekte bespreek as 'n oplossing aan die mag van 'n aantal kontemporêre projekte in gebiede soos byvoorbeeld. winkel / gas-stasie, uitrol breëband / telefonie, besetting (m.h.a. Heico Basten). Kortliks dra plaaslik 30 % van die koste en kry die res van die toelaes. 30 %-koste kan gewaardeer word vrywillige. Inspirasie uit ander se projekte kan gevind word in landelike netwerk projek se databasis.
 • Voorstelle vir moontlike. studie of kennis verkryging van Alby en Ljustorp hoe hulle hardloop mack / besigheid.
 • Pret om 'n nuwe kleuters gesin het verhuis na Holm. Moet huur deur Lars-Åke Sundberg. Meer met leë huise word aangemoedig om te probeer om die huur, gelukkig aan gesinne met kinders. 'N goeie manier om te “prov-bo” en dan ev. in staat om te koop.
  Sien huise te koop en huur.
 • Terrein advertensie funksies vir Nuus en kalender het begin om gebruik te word, goeie!
 • Bus Toere bespreek. Nou meer as om te gaan 2008, ten spyte van die kleiner bevolking. Daar is soveel per bus na Kovland van Indal Liden vanaf Holm. Meer seniors is nou Holm bus na die dorp, vir inkopies in Birsta mM. aangesien dit kos net 100SEK / maand (!!) Vir hulle is die bus te ry in die hele munisipaliteit. Besluit op ev. turändringar sal wees in ons. Snaaks genoeg, die County Council wil om af te sny 30% op busse, terwyl die munisipaliteit wil openbare vervoer te verdubbel 2020. Goeie ondersteuning sentraal Maar vir afgeleë gebiede en Holm. Lees meer oor die pendel Holm-Sundsvall.
  Kommentaar of ändingsförslag op busse / bus skedule is altyd welkom beklemtoon Tommie loop roete; tommie@trapatronen.se .
 • Liden Newspaper, ook gepubliseer in Holm, veeleisende meer materiaal vir verpakking en welkom om meer voorstelle van Holm-kant.
 • Die ys is nie bedoel om te wees gespoel in jare, maar nou het hulle vra vir versoeke nog nie begin spoel. Daar was kinders op die plek om te gaan voor die ys is gevries en nou gehou Daarbenewens “skid skoene-disco” Vrydagaand Te min en groot!
 • Dit het onlangs geskrewe teks en die klankbaan in Holm vir die komende blockbuster movie. Inspirasie is geneem uit die pragtige omgewing hier.
  Jessica Falk is self betrokke by die skep van die klankbaan.
 • Volgende Holm-vergadering van die tyd / datum is nog nie besluit, lees hieronder.

Die maak van die volgende vergadering:
– Tommie'll gaan weer met Bjorn Norling indien en wanneer hy kom na die volgende vergadering projekleier om te praat oor leier, Daarna het ons die tyd en datum.
– Janne Vinroth dringend gaan met Alex as jy kan die stasie / pomp huur tot verdere kennisgewing. 'N vroeëre vergadering in die nabye toekoms mag nodig wees om op hierdie.
– Niklas ontmoetings voorheen belangstel, Janne, van die winkel en toon die distrik belangstelling.
– Gunilla praat met ICA Kovland van belang Holm Hall as tak.
– Niklas vasgestel 'n idee boks op Holmbygden.se waar 'n mens kan maklik voorstelle oor wat gedoen moet word in Holm skryf.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *