Holm se verlig in reënboog kleure


Deur die sneeu vlokkies natuurlike prismas op die ysige kap versprei 'n reënboog van kleure wanneer Holm is opgeroep. In die oprit na die skool het verlede Vrydag van 'n oënskynlik eldhärjdad skool. Met getuig ligte, disco bal en blink effekte Anund Plaasskool en die baan uit die winter duisternis. Die troebadoer gespeel hardnekkig met ijspegels op die vingers terwyl Holm Sportklubb worsbroodjies verkoop. A nyspårat aangesteek roete is oop vir amateur skiërs en nyspolade ys is bygewoon deur beide jonger en ouer skaters.

Baan disco was 'n baie suksesvolle byeenkoms met die hele 70-80 besoekers tydens die aand ten spyte van die bytende koue van sowat twintig grade onder vriespunt. Patrik Lind Mark Thomas Åslin Ander. het ywerig geveg om na vore te bring en vir die opstel van die aand. Selfs meer gehelp in plek, onder andere. om af te breek en saam het 'n baie lekker aand.

Hier is 'n paar pragtige winter foto's van die aand. foto: Kent Åslin en Max Wikholm.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *