Holm Rivals maak by Solvalla!

resultate Race 4: Met 'n wen-kans van net meer as 2000 keer die geld was miskien Hjerpes perd nooit gestort gunsteling. Ongelukkig, Prins van knaap te min te gretig en galloppera uit. Regendaas Die wêreld is eerder eerste klaar.
resultate Race 12: Holm Stapels titel is gewen deur Per-Eric Hjerpe op 'n 11:de plek en Lindgren perd draf twee-tiendes vir 'n 13:de plek. Daar was geen verdere dag in die ovaal vir enige van hulle wanneer beide geplaas buite die prysgeld.
Sien resultate hieronder.


.
reportage

Perd legendes van Holm, Per Eric Hjerpe en Hasse Lindgren, word so finaal maak vanaand 22:00 in sport bastion. In dieselfde ras, en elkeen met 'n perd begin die feit van die Sweedse draf arena nommers 1 – Solvalla.

Sedert lank, het die twee vriende was, spanmaats HSK, algemene perd eienaar en kollegas in draf. Saam begroet hulle deur homself draf guru Leif “counter” Olsson vir sy wedervaringe op Bergsåker. In onlangse jare, maar beide perd liefhebbers gekies het om hul eie gang te gaan met hul eie stalle, vir vandag hinniken vasgevang in wat naaste kan vergelyk word met antwoord Stockholm se Wilde Weste warmste funksies tweestryde. H Lindgren a.k.a. Gåltjärn span nooi jou om te dans met No. 8 “Diamond Reën” gedryf deur bestuurder Bo Eklöf. P-E Hjerpe en draf vestiging Cash out reageer egter onbeskaamd aantal 7 “teken Lönshults” en met nie minder nie as hulle agter in die fiets.

.

Sien die volledige line-up 22:00, ras 12.
.
.
In bykomend tot vanjaar se groot draf uitdaging was Holm se seun, Per-Eric ook trots nuwe pa so onlangs as net 'n week gelede. Die nuutste toevoeging tot die gesin se was 'n klein dogtertjie – GELUK!!
Hasse Lindgren stalle sal verkeerd wees as hulle staatmaak om Hjerpe sal ofokused om die hoofstad botsing.

..:
.
.
Stilte voor die storm
Vid ett hemma hos-reportage på Hjerpes domäner kunde själv kusken ge en kortare exklusiv intervju till Holmbygden.se.
Na afloop van die dag se harde oefensessie, dit was 'n welverdiende fettisdagsbulle stil lees en ontleding van Woensdag se line-up.

.

.

.
.– Die voorbereidings noukeurige faced Holm derby is by Solvalla. Lönshults Signe is opgestel deur professionele massering van die perd chiropraktisyn en dieet is bedek met 'n aanvulling en vitamiene vir die ras. Daar sal iets om te byt op die ou jakkals Hasse Lindgren wees, sê P E Hjerpe selfvertroue.

“Holm tweestryde” – ras 12 gesien in 'n spel en winkels ATG:s kliënte op ATG.se.
.

Hjerpe in landwye TV
Per-Eric (donkerblou, goud bar, lang gestreepte moue) ook begin met 'n ander perd vanaand by “oop” Ek V86:ans ras 4 PM. 19:30. In die voorkant van hom het hy sedert die drie-jaar-perd No. 8 “Prins van knaap”. Hierdie ras sal regstreeks op TV4 Sport!
Se Odds och mera info om loppen.

P-E Hjerpe leuse: “Solank as wat daar is rasse, daar is hoop!”

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *