Tydren terug in Holm Saterdag


Dit was 'n paar jaar gelede, maar Saterdag is weer tydren terug bo Kylmäoja, of miskien beter bekend as Lillsjö pad na rant. volgens weer kurwe daar sal wees sonskyn en 'n paar grade onder vriespunt. 'N perfekte dag op die scooter met 'n kaggel en worsbroodjies aan die kant van die pad te kyk na die tydren motors wat swishar verlede.

Saterdag se saamtrek 16/2 is 'n belangrike deel van die reis in die kompetisie Star Svängen. Eerste föråkare oor kom 12.45 en die eerste deelnemer oor 13.15. Die begin is van “Die rif-gehou” en die hele 70 Motors word in kennis gestel. Die line-up duur ongeveer 1,5 uur verby.

Wees waaksaam by instruksies die amptenare en staan ​​nie in gevaarlike plekke. Daar is kennisgewings aan die begin en einde van hierdie! Dit is goed om uit te wees in die tyd, sodat jy tyd om plaas te vind voor het.

'N gewilde plek met goeie sigbaarheid dikwels het gewoonlik nie ungeför oorkant die boot oprit by Anundgård Lake, bo-op die hoogte van die kurwe. Wees bedag op enige. oor die pad!

Begin lys en meer besonderhede
www.proffsteknik.se/rally.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *