HSK speel Berners-toernooi die naweek

Vrydag: Holms SK – Ange INDIEN 2 0-0
Saterdag: HSK Soraker VF 2-0 (verandering, Moradi), Svegs IK-HSK 1-1 (Olsson)
Holms SK was tweede met 5 punte in hul groep Berners-toernooi. Sien hieronder Groep tafel.
1 Svegs IK 7p
2 Holms SK 5p
3 Ange INDIEN 2 2p
4 Söråkers VF 1p
Läs referat från cupen.
is alla gruppresultat.

Holms SK revving die tempo in voorseisoense opleiding deur deel te neem in Berners-toernooi in Ange naweek. Die toernooi word gespeel op kunstgras met spanne uit verskillende reekse, beide binne en buite die land. Holm SK neem op die tuisspan Ange reeds vanaand 17:10 en voldoen aan Soraker VF en IK Svegs môre.
Sien wedstryd program op die webwerf van die A-span, holmssk.se/a-laget.

Vir die seisoen 2013 het Holm Seun Pontus Maina geneem groter verantwoordelikheid en sal ondersteun Thomas Åslin as hulpafrigter. Läs intervjun från Ånges hemsida inför cupen med Maina.

Vir die seisoen 2013 Dit is moontlik vir die eerste keer aan 'n muntstuk op die Holm SK terwyl die ondersteuning van die Club. Kies vyf spelers wat jy dink sal die meeste punte oor die jaar te genereer. Die keerpunt Holm stropers beste wen 'n sokker reis na Engeland, waarde 4100 kr!! Die naaswenner kry gratis toegang tot Holm Vallen hele volgende seisoen en meer pryse word hunkering vir. Nog 'n tip lyn met Holm aanhangers sal opgedateer as gevolg van 'n nuwe self-Holm gaming site gedurende die seisoen waar jy in staat is om te volg sien wie die beste tipppar sal wees. Wenk Die coupons sal gaan koop in Maart en April. Jy kan reeds die bespreking in 'n spel. Lees meer hier.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *