Drakabergets SK på Holmbygden: nuwe nyhetsfält, ledkarta M.W..

Drakaberget SK

Ledkarta.Drakabergets sida på Holmbygden.se under “Verbindings” is nou opgedateer met 'n eenvoudiger ledkarta en verwys na klub website, Facebook bladsy met die huidige leierskap werk M.M.. Jy kan nou sien ook die jongste vereniging nuus op die tuisblad regs onder die Holm SK se nuus. Deur die neem van 'n vinnige blik oor die reg veld na 'n vinnige oorsig van wat plaaslik gebeur kry.

Draka berg se jongste nuus

Die klub het meer lede
“Wat dit ookal is, want ons kan net spekuleer, is dit dalk so dat hulle bedorwe geword? Jy neem dit as vanselfsprekend aanvaar dat die gewrigte is daar en vergeet die moeite gedoen deur vrywilligers en die geld wat dit werklik kos om fyn voortou te hou? Wat 'n individu lidmaatskap koste is 'n druppel in die emmer van wat dit kos om te besit en te bestuur 'n sneeuwscooter. Slegs dumsnålt nie aan die plaaslike klub borg.
Lees meer hier en sluit aan by.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *