Somer Premiere van Mes Tarn uitgestel

Mes meer in die somer klere.Na 'n ondersoek toer langs die vis water wat Roland Hultman bestuur, het dit na vore gekom dat dit die mes Tarn nie kan oopmaak vir die somer visvang soos beplan 9/5 p.g.a weer. Die ys is nog oor 'n groot persentasie van die water in die mes Tarn, daarvan opgestoot somer première.

Die idee is nou aan die somer première in Mes meer op Pinkster het 18/5 – 13. Dit kan egter 'n paar stukkies van die legkaart wat moet in plek te val voor die finaal besluit geneem word, sal hierdie terugkeer sodra alles is gedoen met die stukke van die legkaart…

“Na 'n lang en moeilike winter” – Lees meer oor Mes Tarn en ander waters van die plaaslike buite maatskappy aangegaan Trading.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *