Registreer nou jou belangstelling vir vesel breëband!

Nuwe opsie vir diegene wat belangstel om die breëband aan te sluit is. maatskappy Bynet is gekontak om voort te gaan met die vesel netwerk so ver kom neer op Jamtland grens wes van Sandnäset.

BYVOEGING VAN WERK:
Uit te voer metode Finn verskyn op Bynets Hemsida.
Ons staan ​​op die punt om die belangstelling in Broadband gaan met Bynet (Projek + Aankoop matrielm.m.). Dit beteken dat ons vorm 'n vereniging en die bou van die hele netwerk self, soek bydraes van länstyrelsen..m.m. Bets 200:- /'n fan wat 100:- is lidmaatskap in föreningen.Sedan begin beplanning. Ons, wat aangestel is om die belangstelling te gaan is Bernt Westman Gimåfors Fagerviksbyn,Goran Loviken Diepte pyp / Loviken,Stefan Maina Lovik Drive Berget Vike . Max W Anundgård,Lars Erik Persson Österström Roland Hultman Hällingen.Vi die versoening vergadering Woensdag by. 18.30- 19.30. Wel, as soveel mense as moontlik gewees het gevra vir sy. Versprei die woord!

Huidige situasie in Loviken,Gimåfors, Fagerviksbyn 30st in kennis gestel. Österström, Sjöändan 20ste.
Nog geen presiese inligting oor Anundgård, Vike Diep pyp, maar belangstel.

Diegene wat belangstel, kan u hieronder kontak teen Woensdag 19 Junie. Dan belangstelling in Holm word saamgestel vir die maatskappy Bynet.

Kontak
Stefan Maina 070 – 303 31 66
Roland Hultman 070 – 222 19 79
Max Wikholm 070 – 669 44 52
.

Hoekom moet vesel?

Behalwe die voor die hand liggend dat jy vinnig, stabiele en toekoms-proof breëband is daar verskeie ander dinge gaan vir jou om saam met ons en bou ons eie vesel netwerk.

Ons kan beter netwerke IP telefonie kry sal wees as pype begrawe.

Jy kry 'n hoë-definisie televisie by die huis sonder staan ​​op die dak en aan te pas antennas en satellietskottels, en 'n seleksie van kanale wat jy kan aanpas by jou behoeftes.

Lees meer oor IP-telefoni, IP-tv en breëband Klik op die linker menu, maar lees asseblief op na meer algemene voordele van die bou van ons eie vesel netwerk in die area te sien.

Die eiendom se waarde toeneem

Die waarde van jou eiendom verhoog, veral in vergelyking met ander wat nie kies om deel te neem. Die meeste mense gebruik reeds die internet daagliks. Met 'n huis wat die beste moontlike tegnologie keuses vir verbinding het is natuurlik meer interessant vir husspekulanter. Selfs huise sal toeneem in waarde. Daar is verskeie dienste wat jy kan beweeg met hulle as jy tydelik hul huise huise te beweeg, en kan dubbel kostander vermy.

Saam vir die beste vesel netwerk

Hulle besit gesamentlik hul vesel en dit laat jou saam kan verkry goeie dienste aan 'n beter prys te kry.

Ons sien saam met die vesel netwerk beskikbaar in ons area is van goeie gehalte en bereik al wat wil, alhoewel daar 'n lang afstand na die eiendom. Byvoorbeeld, dit mer framtidssäkert och högre hastighet än 4G, wat iets om oor te dink met die groeiende aantal Internet kan wees.

Moontlikheid van tele

Met 'n goeie verbinding met die Internet kry 'n groter geleentheid vir Telewerk van die huis af, en vir diegene wat hul eie besigheid te bedryf sal makliker en veilig wees om kliënte te bereik oor die Internet in verskillende maniere.

'N Fooi vir die volledige reeks dienste

Daar is net een fooi vir al die dienste in die pakket (Breëband / IP TV / IP Telefonie) van ongeveer 300-400 SEK / maand (afhangende van die vlak, verskaffer, ens), wat kan vergelyk word met die som van die onderskeie maandelikse uitgawes wat ons betaal vir vandag.

Bron info teks: byafiber.se

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *