Inligting uit die breëband groep

Pogings om bure o huiseienaars kontak gedurende die Midsummer naweek en aanstaande naweek. Dan sal ons 'n uitdrukking van belangstelling aan Bynet en vinnig saamstel van 'n kaart en begin om te bereken!!

Aantal berig dusver
Fagerviksbyn-Gimåfors-Djupröra-Loviken 53 st, Vike 4st, Anundgård 2ST, Östbyn 9 st, Österström-Inklinasie 25 st, Sunnansjö-Suid Ösbyn 6 st.
algehele 85 st.

'N geleentheid om TV te kry,Internet en IP-telefonie via vesel om 'n maandelikse tarief fr.300:- Baie huishoudings vandag kos sowat 400-800:-/Mon. 'N belegging van 20-25000:- gee 'n rente-uitgawe oor 50:-/Mon. Die eiendom sal aansienlik in waarde meer verhoog ... M. M..

Om 'n idee van die aantal belangstellendes kry, wil ons U besluit om 'n lid van die vereniging te word en teken vir hierdie lys. Die ledegeld is 100 SEK + 'n bydrae tot die Toesighoudende 100 kr, totale 200 SEK.

Verplig jou om enigiets meer voor jy moet berekeninge en ander feite besluit en jy besluit om uit te neem 'n inskrywing.

Inligting verlang is Naam, Adres, kadastrale, pos, Tel No..

Prop
Stefan Maina 070-303 31 66

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *