Jessica Falk i ST: “Lewe begin op 40”

Jessica Falk
Jessica Falk en dogter Tova huis i Anundgård, Holm.

Verlede jaar het Jessica Falk met dogter Tova en haar man Patrick aan Holm en die historiese “ou Affär'n”. Jessica familie het 'n vars briesie vir die gebied van musiek en toewyding. In samewerking met haar 40ste verjaardag sê sy in vandag Sundsvall Tidning op te skuif na Holm, verlede moeilik gebeure en hoe sy gevind lewenskrag.

- Dit is kak knus hier, dit voel soos huis van moontlikhede. Ek het nog nooit so tuis gevoel as ek hier doen, sê Jessica.


Het jy mis die nuut vrygestelde film uit die winkel Old?
Sien hoe die winkel in die dorp gekyk 1975, verfilm deur Max Wikholm.

Dit val, Jessica beplan bykomend tot hul gekombineerde verjaarsdag- en Huis vir 'n mini-toer in Swede. Sy het 'n nuwe Sweedse bands, Die Flaming Hearts, wat ook besoek deur Charlie McCoy uit Nashville wat uitvoerende vervaardiger op haar album was, wat sy begin haar artistieke loopbaan.

Läs mer här i dagens reportage ur Sundsvalls Tidning.

 

HUIDIGE shows met JESSICA FALK
kaartjies, soms M. M. – lees meer Jessica Falks webwerf.

6 & 7 September Gävle / SollefteaCharlie McCoy en Jessica Falk & Die Flaming Hearts
Charlie McCoy het musiek gemaak met onder andere met die allergrootste - Elvis Presley.

Charlie McCoy besoek Jessica Falk & Die Flaming Hearts konserte in Gävle en Solleftea. 'N wêreldbekende en bekroonde multi-instrumentalis van Nashville, TN. Charlie McCoy is die skep van klank agter duisende opnames en treffers met Dolly Parton, Johnny Cash, Bob Dylan, Ringo Starr, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en nog vele ander.

.
10 Augustus Tranviken Havsbadshotell
Jessica Falk & Die Flaming Hearts kl. 20.00.

17 Augustus Junsele Jessica Falk & Die Flaming Hearts. Dit sal 'n nag om te trek in wees!

9 Junie Sättna kerk Jessica voer met koor stemme van Joy in Sättna kerk.

16 Junie Sundsvall, Elimkyrkan Jessica speel solo, Baie welkom!
.

LUISTER NA
Jessica Falk – let'em Weet ( Dit Girl's Hier om te speel) .

Een het gedink op "Jessica Falk i ST: “Lewe begin op 40”

  1. Hi! Jessica om Tove. Vind hierdie bladsy nou. Ek, het ons te dink oor wat jy sedert verlede somer wanneer ons ontmoet in Junsele Ons leef op 4 mil noord van stan.Nu ons sien uit na jou nuwe album in dec.Kramar vir julle van Aili op Göran Moberg Godmark 102 89691 Husum

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *