Hembygdsdag in Holm 30ste verjaardag

Hembygdsföreningen gevier 30 jaar.Sondag 7 Julie gevier Holm se Plaaslike History Society dertig jaar. Die dag het begin met aanbidding en doop in die kerk Holm se. Tydens die diens, is musiek wat gespeel word deur Susann Reistad op viool en Bertil Lund op kitaar speel liedjies uit Holm. Sommige van die liedjies was deur Helge Sahlin en Edvard Kallberg.

Medelpad opstal Association vise-voorsitter, Anne Strandlund, toesprake en uitgevoer die unie geluk aan vererger. Byeenkoms in die kerk geëindig met president dertien jaar die vereniging se, Goran Loviken, is vereer met die Sweedse Vereniging van Plaaslike Geskiedenis eer suinig met lourier en 'n diploma vir baie jare van verdienstelike werk in die plaaslike geskiedenis beweging.

Na die diens, het hulle in die gemeente die saal waar dit toebroodjie koek en koffie bedien. Die voorsitter het 'n toespraak herinner aan onder andere, die vereniging se eerste voorsitter, Olle Eliasson, en sy groot betekenis vir assosiasie. Drie van die stigters wat nog onder ons, Anna Greta Anonymous, Sigurd Sjöström en Holger Sahlin, vereer elk met 'n toegewyde kopie van "Holm boek". Sowat vyftig besoekers het ingeskryf om deel te neem in die viering van die vereniging se eerste dertig jaar van.

Teks en beeld: Holms Hbf., Lars-Erik Wikholm.

holmbygden.se/NYHET
Meer kan baie bereid om te help in te dien krediet wees, nuus en verslae hier!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *