Holm wal nuut gepoleerde gesig tydren

Mattson multi skoon te Holm Vallen.
met chainsaw, sweet en nie-winsgewende enstusiasm lekker dit was om Holm Vallen vir die herfs seisoen wat nou trek hardloop. Enigiemand wat 'n paar stadions in die laer ligas in Medelpad was gou agterkom hoe lekker Holm muur is in vergelyking met ander geriewe sonder vakwerk avbytarbänkar, snackbar en lekker groot kleedkamer.

Klik om K sien. Lind Konstruksie en meer maatskappye van die distrik.Om voort te gaan om te hou die stadion in 'n goeie toestand versamel Holm Spelers, lede en inwoners vrywilligers om die jaarlikse dag aktiwiteit tydens grys weer Saterdag se. Onder andere vasgespyker in nuwe voorportaal of saam met plaaslike timmer kundigheid van K. Lind Konstruksie op die terrein. 'N Span klaar selfs met 'n oefensessie wat die intro vir val.
.

DM, 1/8-finale: HSK – Ange INDIEN, ons 19:00.
Die herfs seisoen skop af hierdie naweek, maar voor wag 'n delikate uitdaging in DM by die huis op Woensdag. Na Holms SK uitgeskop twee afdeling 4 span uit die toernooi nou wag Ange INDIEN, top span Div. 3.
kom, monitor en hou tyd beide duime!– Sien Holm se spel program vir DM.
.

Dine op 'n paar foto's van die dag aktiwiteit by Holm Wallen.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *