Holm-Torpshammar pad opgegradeer

Die pad uiteindelik opgegradeer!
Vir diegene wat van Holm omgesit teen Ange-rigting is nie wagenziekte, voortdurend gedra skokbrekers en skyf kompressie en die daaropvolgende artrodese enige nuus. Nou, egter, die verskriklike pad 591, media genoem “avontuur pad”, Holm aan Torpshammar uiteindelik opgegradeer. Goeie nuus vir die gebied waar die lig na die weste en meer besoekers kan kry sal na verwagting met die pad verbygaan en bly vir 'n sommarbad op Sandnäset.

Opknap werk sal begin in dae. Die pad moet versterk word en duikers uitgeruil voor die winter. tydens 'n 3-4 maande sal ook roete tussen Knut Landengte en Sandnäset word om deur die verkeer gesluit. Die inwoners sal nie ly.
.
.Die vraestelle noem dit die avontuur Road.

Lees meer in die pers (dieselfde artikel in beide…):
“avontuur pad – nou gebou op die”:
daaglikse (met foto's), Sundsvall Tidning.

.

Vind artikels oor Holm, Holmare media of met self?
Stuur vir ons 'n wenk of 'n skakel na ons!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *