Höstserien lottad Holmes SK

UPDATED:
Ses spanne sal meeding vir 4:'n
Vir voordeel Holm se is dat slegs sewe van die agt spanne wat kan optrek in Div. 4. Medelpads Sokkervereniging aangekondig dat Olympiako Sundsvall 3 kan nie bevorder in jare, lees waarom hieronder. Waarskynlik ook Fränsta IK avhängda en moet nie 'n bedreiging vir die gladde top stryd uitmaak. So, dit lyk na ses spanne links wat sal veg vir Afdeling wees 4 2014.

Nou herfs reeks getrek vir Medelpad Football. In daardie Holm SK gekom in die boonste helfte van die reeks kwalifiseer die span Afdeling 5 mans val en moet dus veg vir bevordering tot die vierde graad. Saam met hom uit die gereelde seisoen sal spanne neem 75 % van hul punte met hulle, wat die vorige vergaderings teen minderwaardige spanne minder belangrik as die herfs rondes van die play offs sal wees.

Wonder bo wonder eweredig eindstryde
Dit sal 'n baie gladde play offs hierdie val toe sewe van die agt spanne is binne net drie punte. Enigiets kan gebeur en elke wedstryd is ongelooflik belangrik. INA Sundsvall 3 kan nie optrek omdat hulle reeds 'n span in die vierde graad en jy kan slegs een span per klub per reeks. Om beskuldigdebank INA 2 gaan uit 4:'n (wat dit lyk asof hulle nou te doen) hulle sou natuurlik nie dit. Dit is egter nie moontlik om “ontmoet in die hysbak”, sodat Olympiako 2 en 3 omgeruil tussen Div. 4 en 5. skaam INA 3 gaan in so 'n geval neer op Div. 6 (indien dit raak so 'n, 'n latere hoofstuk…).

indien game- en Oefening. Hier is hoe jy dit maklik kan sit in jou selfoon kalender.
tabell Vacker sommarkväll på Holmvallen med storseger, nu börjar slutspelet om 4:an!+ Holmbygden.se/tafel - Table, wedstryde ens.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync wedstryde / opleidingsessies met jou selfoon of Google kalender!

Herfs eindspel tabel vandag

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *