Dit gaan na wolf winter in Holm

Holms Verbesök by die kerk.Natuurlike lewe kruip al hoe nader. Die reeds naby aan die natuur Holm het 'n paar eksotiese roofdier waarnemings. Hierdie naweek kon 'n wolf gesien word in die middel van Anundgård, Holm.

Big Bear skuldig bevind in Liden..
In die dorp en sy omgewing, het dit onlangs opgemerk beer in dorpe. Twee weke gelede sköts Verder 'n groot beer in Liden. Iets voorheen baie skaars gewees. Lees die artikel ST.
.
Die lynx gesien op die erf in Gimåfors..

In Augustus was daar ook 'n lynx net om 'n plot in Gimåfors, waardeur 'n plaas belasting is dood.
* Die lynx in die prentjie het niks te doen met die daad.
.
.Holm se kerk.
Nog moeiliker om te klop, was egter dat Saterdagaand kan gesien word 'n wolf in Anundgård. Dit was tydens 'n aand loop na 'n plaaslike inwoners het 'n groter dier loop net 'n paar meter weg Holm se kerk. 'N Wolf met 'n groot ruig stert beweeg in die middel van die dorp. In 'n oomblik het hulle albei oogkontak en 'n verbygaande motoris gestop en het ook die plesier van die lees van roofdier. Toe het hulle die wolf 'n ware hoop van die kerk verskans en verdwyn na die noorde met 'n swaaiende stapsgewijze op na skool.
.
.
Wat die wolf was by die kerk te doen, is onduidelik. Moontlik die besoek was van 'n godsdienstige aard of 'n besoek aan 'n grond verbonde aan bekende? Miskien is daar 'n beer begrawe…

Aandklokreël of toeristebestemming
A huidige probleem is so duidelik as dit gevaarlik is om in die buitelug te gaan in die nag. Wolwe is egter uiters skaars gevaarlik vir die mens, en, histories, die enigste gedokumenteerde sommige enstaka vilda vargattacker onder 1700- en vroeë 1800's. Een hoop is dat dit kan help om die distrik met 'n verhoogde vloei van toeriste en ondersteuners wat wil 'n blik op die wolf vang. Miskien is die plaaslike buite maatskappy aangegaan Trading reël toere in Holm met wolf safari in die toekoms.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *