Oorwinning in die laaste tuiswedstryd vir HSK

Dit was te wen en drie nuwe punte vir Holm wanneer ontvang Fränsta Sondagmiddag. Jy kan wen met 3-2 na 'n baie groovy gebeurtenis. As die waarheid vertel, uitgenooi om die paar Holm gehoor nie om enige groot sokker vermaak glad. Nee, dit was duidelik dat die wedstryd was nie baie lief en die spel het toe. Die eerste helfte het deur in 'n lae spoed waar die tuisspan het die meeste van die spel en die kans. 'N pluraliteit van items in die hout, maar geen doelwitte. Maar in die 28:e minute so kon Janne los Steel 1-0 gespeel deur Niklas Wikholm…
Lees die volledige wedstryd verslag van die verrigtinge by holmssk.se/alaget.

+ Lees meer abstrakte (en “voor-talk”) uit Lokalfotbollen.nu.
Resensies van alle Div-5 wedstryde (updated laat / die dag ná).
.

+ prestasie die spelers se in 'n wedstryd vandag. Se mål, ass., inbraak ens.
+ Sien HSK se statistieke speler wedstryde, doelwitte, help, kort m.m.
+ Sien Guldfemman tafel op holmssk.se/G5.

Speler van die Wedstryd *: Stefan Bjertung.
*altyd aangestel deur Holm-gangers. Vandag respresenterad Kenneth Oberg & skuld Eliasson.

volgende wedstryd: Sidsjö-Bole INDIEN – Holms SK, 14:00 Saterdag 5/10 Holmvallen.

[expand title=”Wys meer skakels – Pas Bylae, tafel, skytteliga m.m.swaptitle=Stäng.startwrap=endwrap=“]

tabell+ Table, wedstryde, ens: Holmbygden.se/tafel.
+ Top puntemakers: Holms SK se interne, div. 5 rekordeksamen, div. 5 val.
+ Publikliga: div. 5 rekordeksamen, div. 5 val.

+ Holmbygden.se/HSK – Lees meer oor die vereniging Holms Sportklubb.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync wedstryde / opleidingsessies met jou selfoon!
+ Holmbygden.se/programme – Resultate en tabelle vir al Medelpad Impact, ook direkte verslagdoening leef vanaf Olimpiese Spele en Superettan (m. Giffarna).

+ Skryf in vir resultate HSK en pas besonderhede oor SMS via Holmbygden.se!