Migrasie Raad inspekteer vandag in die gesig staar asiel akkommodasie in Holm

jongste nuus:
4/10 Sundsvall Tidning: Huise Holm-oog vir vlugtelinge
4/10 SVT Mittnytt: Se reportage från dagens besiktning i Anundgård, Holm.
Kyk na die funksie van Mittnytt 5/10 2013.


Hulle het gewoonlik wanbestuur en förglömda eiendomme groot skielik skoongemaak gesig staar vandag se ondersoek ter plaatse van die Migrasie Board.

Sedert gister het daar 'n miernes van bedrywighede was by die sogenaamde “Skandalhusen” Ek Anundgård. Die anders meter lank ongeslypte grasperk by Senior Tuis bekend gemaak, dit het 'n groot skoongemaak en belegsels afgewerk. Alles tot Migrasie Board maak vandag sy terreininspeksie vir 'n direkte hinterland ontwikkeling van asiel akkommodasie tydelike. Administrasie het dus gegaan verder in die keuringsproses van die maatskappy Aros Energie verklarings.

Ten spyte van al die geskrifte in koerante, radio-onderhoude en SVT Mittnytts berigte dat uitgebeeld hoe die huidige maatskappy Aros Energie sertifisering AB het verskeie ongerymdhede en verbindings na die verskeie gevonnis Johan Stendahl. Onder andere, het hulle die storie hoe die maatskappy gesoek bod vir 'n eiendom wat hulle nie besit, huur of het toegang tot.

migrasie Raad..
Die Sweedse Migrasie Raad het nie al die inligting wat hulle ontvang het oor hierdie gemors nie en het die indruk gekry dat hulle omhels die inligting nie gegee.

10/9: Lees meer in die vorige nuus en sien Mittnytts TV kolle.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *