Media monitor skandaal huise en Aros energie sertifisering AB

Werk op die eiendomme aan die gang in Holm terwyl media ondersoek gaan voort om die skandaal huise en die huidige maatskappy Aros Energie sertifisering AB. Die radio het vandag as Holm en verdere opvolg op Donderdag na verwagting in P4 Västernorrland.

Kry Holmbor vandag het die vakmanne ontwyk in die middel van die dorp wat nou dag en nag swoeg om dringend te kry gereed skandaal huise te akkommodasie asiel. Die ambagsmanne is vertroud met die distrik toe die jaar herhalende besig met Johan Stendahls besit sedert hy die eerste keer by die huise het 2005. Media monitor ontwikkelinge in Holm en probeer om uit te sorteer al die onsekerhede wat die maatskappy ten grondslag lê.

Luister na die Sweedse Radio verslae oor Holm vanaf Woensdag 9/10.
spoel die 03:20 om die storie van die asielsoekers om Holm hoor.

P4 Morning openbaar onder andere. die onvoltooide huise en hoe motorwrakke “versier” vlugtelinge kinders gedink paai. 'N algemene gesig vir die inwoners wat gesien het hoe die eienskappe gekoester oor die jare. Die asielsoekers sal gedwing word om te gaan 10-12 uur t.o.r. vir inhandling van kos en besoeke aan gesondheid-sentrums. Dat hulle buite kan wag vir ure in die ysige 20-30 grade in die winter jeuk by nie die Migrasie Board of die maatskappy Aros Energie sertifisering AB.

Luister na meer huidige afrondings werk op die verkryging van maatskappye die Migrasie Raad se
7/10 SR: Kritiserad telefonsiare får öppna asylboende
7/10 SR: Skuldsatta bolag tog hem kontrakt

Tidigare artiklar på Holmbygden.se
4/10: Migrasie Raad inspekteer vandag in die gesig staar asiel akkommodasie in Holm
17/9: 156 asielsoekers aan die "skandaal huise" in Holm!?

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *