Aros energie sertifisering AB gelieg aan die Migrasie Raad in die aansoek

Senior huis toe verlig.jongste nuus:
10/10: Dit is vandag duidelik dat Aros Energie sertifisering AB gelieg oor noodsaaklike inligting in hul aansoek om asiel akkommodasie tydelike Anundgård, Holm. Die Sweedse Migrasie Raad het dus goedgekeur hulle in die besluit toekenning op onwaar.


Sweedse Radio onderhoude prokureur Michael Sterner verteenwoordig Aros Energie sertifisering AB oor hoe om 35% “misrekening” akkommodasie plekke in hul aansoek. Dit ten spyte van die feit dat ten tyde van die aansoek van die Migrasie Raad het verduidelik presies wat nodig was. Hulle het onder andere. verwag om huis vlugtelinge in kelders en waarin 'n gesin woon reeds.
10/10 SR: Vyftig minder plekke vir asielsoekers as wat verwag is
10/10 ST: Felsräkning minder plekke

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *