Aros Energie verklarings onder skoot in meer plekke

jongste nuus:
21/10 hom & huur: Baie vrae oor verklarings Aros Energie

Huis en huur.Aros Energie sertifisering AB sal in die dae ook bekend in ander dele van Swede.
Verlede week Huur gas Association Journal Home & Huur om verklarings Aros Energie deur voorsitter Michael Sterner gaan voort om te koop Johan Stendahls vorige Real Estate. Hierdie tyd in Tobo buite Uppsala.

Die tydskrif Tuis & Huur oor die jare het die eienskappe pingen of soek verlamde in Tobo gevolg en aangestel Johan Stendahl een van die ergste eienaars Swede se. Stendahl het egter 'n hofsaak teen die Huurders Association. Die doel, verteenwoordig hy die reg prokureur Michael Sterner as sy regsverteenwoordiger,.

Soos in Holm het nie die koper nie die verkoper hul huurders in kennis gestel in Tobo oor wat aan die gang is. Wat Aros Energie sertifisering AB blyk ook te gewees weerhou, selfs waar hulle die besluit toekenning aan asiel akkommodasie die Migrasie Raad se ontvang.

Die verkoper koop die eienskappe van die self ten spyte van “nuttelose”
Die verkoper van die betrokke Tobo eienskappe is Fagerhyltan met CEO:N Marcus Hamberg. Met ander woorde, dieselfde eienaars 2011 gekoop Senior Huis en Onderwysersgids Behuising Holm na Stendahls bankrotskap. hom & huur avslöjar Ook verbande tussen Fagerhyltan AB en Johan Stendahl. Marcus Hamberg opgemerk dat verkope as gevolg van swak winsgewendheid. “Ek het dit daar gelaat. Ek kan net wens die nuwe eienaar baie geluk”, hy gaan voort.

Wat Marcus Hamberg kan nie dink toe hy gesê het, “het dit daar” en “wou die nuwe eienaar geluk” is dat dit eintlik hy self wat die nuwe eienaar ook raak. Sedert die nuwe naamlik Fagerhyltan onlangs 'n meerderheid eienaar van Aros Energie sertifisering AB. So, verkoop hy die maatskappy in beginsel om homself. Die verskil is dat dit “Aros Energie sertifisering AB” op aansoek aan die Sweedse Migrasie Raad en ook vennoot Michael Sterner (beide met verbindings na Johan Stendahl) verteenwoordig in die nuwe maatskappy.

Lees meer van die tydskrif Tuis & Huur van verklarings Aros Energie in Tobo, Uppsala
16/10 hom & huur: Aros Energie verklarings aan die asiel akkommodasie in Tobo begin
8/10 hom & huur:
Swak winsgewendheid faktor om verkope
7/10 hom & huur: Fagerhyltan verkoop Tobo-huis sonder om huurders
Tidigare artiklar om Stendahls fastigheter i Tobo

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *