Holm vesel Ekonomiese saamgestelde

Welkom by die ontwikkeling van landelike gebiede en bo alles beïnvloed in jou dorp.

Ons wil hê dat die werk aan die gang te bied om te verseker dat ons vaderland toegang tot die belangrike breëband-netwerk aan ons vaderland sal hê om voort te gaan om te lewe en te ontwikkel in die toekoms. Laat ons aan ons kinders en kleinkinders en ander 'n geleentheid om te lewe in ons pragtige land te gee.

In die begin van Oktober 2013 gevorm Holm Vesel Ekonomiese Vereniging wat die projek loop. Die werk is gefokus op die verskaffing van dorpe Real Estate en ander bedrywighede rondom die Holmsjön in Oos- en Wes-Jämtland Medelpad ingesluit in die projek. Die raad bestaan ​​uit mense wat grootliks het bande met al die dorpe wat die doel van die werk.

Ons het nou verby die begin en dit nou gebeur is 'n gesprek met 'n paar stelsels verskaffers waar ons aan boord moet besluit oor wat moet toevertrou die projek uit te voer. Die projek is ook op dié van onder andere. County Administratiewe Raad en die Raad van Landbou om aansoek te doen vir toelaes aan ons landelike ontwikkeling.

Ons bied julle almal wat daar woon of het ander vorme van Real Estate of besighede regoor Holmsjön om deel te neem in die projek. Die vereniging bestaan ​​uit al die eienskappe wat hul belangstelling uitgespreek het en betaal die ledegeld en jaarlikse fooi om die vereniging. Die ledegeld is 100:- en jaarlikse fooi is 100:- maw totale 200:-. Op die oomblik, ons het 115 eiendomseienaars in die vereniging so die bywoning is goed en ons is positief oor die toekoms van werk.

OBS! Wanneer jy aansluit by die vereniging, stem jy nie om deel te neem en die projek te voltooi, maar wanneer jy nie meer wil hê om deel te neem en wil om uit te gaan so herwin jy ledegeld maar geen jaarlikse fooi vir dit is die middel wat ons gebruik in die beplanning en ontwerp werk. Die enigste ding wat jy die risiko om met die 100:-.

Ons aanbod is vir almal om te wees met. As die werk so ver dat ons 'n oplossing kan bied gevorder het, het al van die vereniging om bymekaar te kom en dan aangebied om 'n voorgestelde oplossing beide in terme van finansiële reëlings en die behoorlike uitvoering van die werk. In die staat neem elke lid 'n besluit oor die vraag of om deel te neem en te kry breëband geïnstalleer of agteruitgang en stap van die mengsel en om sy ledegeld te herstel.

Praat met bure, vriende huiseienaars, ens, en verseker dat almal die geleentheid te wees met.

Ons sal voortdurend sit uit inligting, onder andere, op ons Facebook-blad en ander forums wat relevant is. Ons wil hê jy moet versprei en hierdie inligting te deel. Wil jy in kontak met ons te kry, kan u skryf aan ons e-pos adres holmfiber@gmail.com of bel iemand op die bord of ons korrespondente, kontakbesonderhede, sal ons later te voeg.

Vir die Raad deur
Stefan Edin
073-070 34 40

registrasie (Nuwe belanghebbendes of voltooiing van take):
Op versoek, kan jy registreer nou hul belangstelling te “Bredbandsgruppen” aanlyn. Vul in soveel inligting as moontlik.
* = Vereiste veld
spesifiseer "behuising" as iemand wat geregistreer is op die eiendom.
Jy kan ook 'n e-pos aan die bogenoemde inligting aan info@holmbygden.se.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *