HSK se “Guldfemman” gesluit

Guldfemman.Holms SK se goud vyfde wedren is besluit en die gevolg was oor. 8000 SEK om die klub. Die eerste prys in die kompetisie gaan Ing-Marie Nord Berg met die span “Ing-Maries guldgossar”.

In die verlede, wat die bingo van toepassing op Vike skool later vervang met Bingolotto huis in banke. Dit is geen geheim dat daar 'n groot uitdaging om te maak eindig ontmoet in die vereniging. Vanjaar probeer Holm Sportklubb 'n nuwe wending aan die jingle van die klub Checkout kry – “Guldfemman”. A wedstryd met die geleentheid om 'n bietjie geld te sit op die span met die geleentheid om 'n sokker reis of enige ander vermaak gebeure wen. Die doel was om geld te maak en terselfdertyd te belang om die mengsel en die wedstryde te verhoog.

Die eerste prys is gekam huis van Ing-Marie Nord Berg. 'N geskenk kaart 4000 SEK om 'n sokker reis of ander vermaak gebeure. Die tweede prys gaan na Niklas Wikholm ontvang die eer om in te gaan vir vrye en kry om te kyk al tuiswedstryde tydens 2014. Die derde prys is 'n koopbewys vir SEK 300 tot Österströms Herehuis en is gewen deur Bo Hill. Die grootste wenner was Holm se Sportklub. Die totaal van intäckterna was 7750 SEK om die mengsel van al ondersteuners. Geld as sodanig. kan gebruik word vir 'n sokker kamp, sport of meer lug in die spel balle.

HSK dankie aan al bydraers ondersteuners wat bygedra het tydens die afgelope seisoen!
Läs mer och se hela prispallen på holmssk.se/alaget.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *