Missie Oudit oë verklarings Aros Energie

Missie Oudit oë verklarings Aros Energie.vanaand 20:00 SVT 1 Oog Mission Review Aros Energie verklarings en Fagerhyltan. Dieselfde maatskappy wat eienskappe besit in Holm en beplan asiel akkommodasie hier en rondom Swede deur die Sweedse Migrasie Board.
Die wanbestuur van die eiendomme in Holm het duidelik oor die jare sedert Johan Stendahl, meervoud gedoem en konkursad, hulle gekoop het by die Meester Bob Versameling (later Toboholm). Eienaarskap is toe na Fagerhyltan, Sweedse Plaaslike Heritage Properties en onlangs ook aan die eienaars verklarings Aros Energie. Johan Stendahl het nog steeds as die verteenwoordiger van “fastighetssköteseln” vir die verskillende eienaars.

Aros Energie verklarings en Fagerhyltan gelyktydig besit die eienskappe in Tobo, buite Uppsala. Alhoewel daar baie huurders oor die jare gehad het om te sit met die ongerymdhede en het probleme met verhuurders. Hierdie onreëlmatighede van die eiendomme bestuur en hoe huurders in Tobo teengewerk gesien vanaand van Mission Review.
13/11: Lees meer oor die program van die aand se aan die Huurder Association Journal Home & huur.

Sien Mandaat Review Report artikel van Aros verklarings Energie en Fagerhyltan hier.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *