Sien Mandaat Review Report TV verslae oor die maatskappye agter “Skandalhusen”

Januarie Josefsson en Sending Review van verklarings Aros Energie
Michael Sterner (Vinge regsfirma) en Marcus Hamberg (Fagerhyltan Estate) agter die skandaal gery maatskappy Aros Energie verklarings gekommunikeer teenstrydige inligting wanneer hulle in die Mission Review was.

Sien mandaat Review Report funksie oor verklarings Aros Energie en Fagerhyltan.
Die storie volg Petter lewende eienskappe van die maatskappy se in Tobo en toon wanbestuur van huise en probleme rondom die fuzzy eienaarskap. Net soos dit was in die afgelope jaar in Holm met ander woorde,.

Marcus Hamberg gepraat onwaarheid – Fagerhyltan was sekere eienaars in verklarings Aros Energie.
Marcus Hamberg onlangs opgemerk per telefoon aan HBU in Holm dat hy ontken sy betrokkenheid en Fagerhyltans in Aros. Hy het gesê hy het niks te doen met asiel verblyf en verklarings Aros Energie het.
Toe Petrus in Tobo verwys bellers Marcus Hamberg Hamberg nie weet wie is die skoolhoof eienaar van verklarings Aros Energie. Missie review verklaar egter dat Fagerhyltan Marcus Hamberg as president eintlik het 51 % van verklarings Aros Energie.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *