Aros Energie verklarings uit te gooi huurders

Aros Energie verklarings beëindig huurders vir Sending Review Report verslae. Verteenwoordigers van die maatskappy se aanbod om die Migrasie Raad se asiel akkommodasie skakelkode van Östersundsposten, maar niemand wil om vrae te beantwoord.

Wanneer Aros Energie sertifisering verlede jaar gestuur om sy tender aan die Immigrasie Diens vir asiel akkommodasie, onder andere. 'n. Holm Tobo buite Uppsala het dit met woonstelle wat reeds mense woon. Gedurende die somer, het probeer om huurders anders kry in Holm. Probeer nou om dieselfde neer te doen in Tobo, hoewel huurders het kontrakte en die reg om te bly.

Verlede Woensdag was Opdragte hersien 'n verslag oor die situasie van huurders in Tobo baie misbruike in Aros Energideklarationers behuising. Michael Sterner, die maatskappy sê in die program dat hulle 'n dialoog moet begin en bring ten einde die foute. In teenstelling met 'n goeie dialoog verslae Arbetarbladet dat Aros Energie verklarings nou in plaas wil uitgooi huurders in Tobo. Huurders Association staan ​​nou aan die kant van die inwoners se.

Die proses van die gooi uit hul huurders erken van Holm. Marcus Hamberg, wat is die meerderheid eienaar van verklarings Aros Energie gooi selfs uit sy oudste huurder in Holm verlede jaar. Hoewel sy daar gewoon sedert die munisipaliteit besit die eiendom, Sy is gedwing deur Maru Hamberg maatskappye Fagerhyltan om sy huis te verlaat in Holm. in net 20 dae, sal sy weg wees.
- Ek wil nie te skuif, want ek het my hele lewe geleef in Holm, het sy gesê.
20/4 2012 ST: Nou is die leeggemaak huise in Holm Lees meer oor die huurder wat uitgegooi.

Östersundsposten het ook gister 'n paar artikels van verklarings Aros Energie en 'n ander maatskappy, Tea Company Widéen. Op verskeie plekke in die naburige land, die twee maatskappye gesoek bod vir asiel akkommodasie. Volgens die uiteensetting ontbreek beide maatskappye huurkontrakte en dade van die eienskappe van hul asiel akkommodasie, selfs al is hulle geskryf het dat hulle die eienaars van die Sweedse Migrasie Board.

RIP roeping Migrasie Board werk Counsel Kent Juhlén en vra of hy dit nie vreemd vind. – “reeds, Ek dink. Dit is in hierdie geval 'n valse verklaring”, hy antwoord. Kent Juhlén sê dat die migrasie Raad ondersoek maatskappye.

RIP ringe ook Tee Widéen, maar dan reageer in plaas Tee dogter Pia Karlsson van Bracke. A Pia Karlsson met telefoon Bracke is ook die kontakpersoon vir verklarings Aros Energie en Bracke is net een Pia Karlsson.
RIP vra of dit sy wat die Pia Karlsson Aros Energideklarationers tender.
- No., dit is nie my, ooreenstem Pia.
Hoe kan dit wees dat jy toevallig dieselfde naam hê?
- Ek kan nie antwoord, Ek weet nie wat Aros Energie verklarings is en nie verstaan ​​wat jy praat, sê Pia Karlsson.

Pia Karlsson en voormalige eienaar “Skandalhusen” in Holm Johan Stendahl het saam voor 'n asiel akkommodasie in Stockholm wat af het gesluit deur 'n skandaal, insluitend onbetaalde BTW en betaalstaat belasting.

Skakels na artikels
25/11 puin: Migrasie Raad ondersoek maatskappye
25/11 puin: Hier, hulle wil 'n akkommodasie vlugteling begin
25/11 puin: Verskeie toere regoor die asiel hotel in Bracke en Strömsund
25/11 puin: Asiel hotel begin - maar geen ooreenkoms
21/11 Arbetarbladet: Huurders uitgeskiet uit hul huise
20/11 SR P4 Upland: Verblyf by Skolvägen “Jy verlaat die huise min of meer adrift” Luister na die radio verslae oor die woonstelle, het verduidelik dat gesondheidsrisiko's.
20/11 eiendom Nuus: Mandaat Review in Tierp
27/10 SR P4 Upland: Vorm en water skade moet verwyder word in Tobo

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *