werkers by “Skandalhusen” gelaat word sonder kos, geld of vervoermiddel

NUWE:
SR: Luister na 'n langer storie met onderhoude Holmbor in SR se Na drie (10 my)

Senior huis huise Oekraïners eerder as vlugtelinge.Sweedse Radio aandag vandag verwaarloos hulle Oekraïens werkers bemaak aan Aros Energideklarationers beplan asiel akkommodasie in Holm.

Dit het begin met 'n kommer onder inwoners in Holm in September deur die besluit van die Migrasie Raad se toekenning verklarings Aros Energie in 'n eerste stap is goedgekeur om oop asiel akkommodasie kry in F.D.. Johan Stendahl genoem “Skandalhus”.

Die vraag wat jy gevra het oor Holm inwoners sal nou moet sorg hitkommande neem van die vlugtelinge. Die vraag is geregverdig wanneer Aros Energie verklarings voorheen gewys dat hulle nie in staat is om te sorg vir die gesin wat vandag leef in hul eiendomme te neem is. Sedert die maatskappy is nie betaal elektrisiteitsrekenings het familie in Augustus skielik sonder krag vir twee weke. Ten spyte van 'n waarskuwing aan die begin van die somer. Dit het sedertdien voortgegaan om verklarings Aros Energie nie reageer op die versoek van die Omgewing Kantoor se om te reageer op dreigemente gesondheid soos swart vorm in die huis.

Dit blyk nou dat in plaas van die vlugtelinge is die utlänska opknapping werkers wat Aros Energie verklarings het by hul eiendomme in die moeilikheid. Die hulle het belowe om die werk betaling nie bewaarheid. Hulle was dan links in eienskappe van die maatskappy se, sonder om iets te doen en sonder enige kans om iewers heen te gaan om kos te koop. Wanneer hulle van daar af wil herwin dit het nie verskyn nie.

Hulle het probeer om vis in Holmsjön, maar dit het geen vangplek. Nou die dorpenaars buurplaas in Anundgård opgestel en 'n paar keer ry hulle te skuif om kos te koop, sodat hulle nie hoef te honger te lei in die winter.

Sweedse Radio besoek vandag Holm en onderhoud Jamie Winroth, langs die huis wat Aros Energie verklarings huur inherent Oekraïens konstruksiewerkers.

Johan Hallberg verteenwoordig beide verklarings Aros Energie en die maatskappy Gesade Konstruksie- en Fastighetsservise as het die konstruksiewerkers in Holm. Ten spyte van die feit dat hy altwee verteenwoordig, sê hy hy weet nie dat daar geen werkers verlaat.
– “As dit korrek feite, Ek deel jou siening dat dit nie 'n goeie”, Hy kommentaar net.

Michael Sterner en Bengt Staaf besit verklarings en behuising Aros Energie. Nie een van hulle het geantwoord die Sweedse Radio versoeke.

Dit bly 'n raaisel vir Holm inwoners wat sorg van hulle moet neem, hoe hulle kan heeltemal gratis vir diegene wat hulle gehuur gelaat het nie geweet van dit.

Luister na radio-uitsendings van Holm
11/12 SR Na drie: Verdere verslae van 'n onderhoud Holmbor in SR se Na drie (10 my)
11/12 SR kaarte funksie: Verlate konstruksiewerkers in Holm
11/12 SR: County Nuus 09:30

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *