Onthou om telefoon onderbrekings registreer

jongste nuus:
20:20 18/12
Nou werk vaste telefonie in Holm en selfs Telia se selfoon netwerk bröjade werk tydens die middag. Tog is daar sal inmenging wees, veral nader Liden.

14:00 18/12 Vastelyn is weer na verwagting Holm môre Donderdag (vroeër bereken vandag / Dinsdag). Groot Hullsjön kan reeds herwin vanaand. Sien bedryfsinligting vir Holm.

.

Onthou om jou selfoon onderbreking registreer selfs al is die naaste wat dit reeds gedoen het. Anders kan jy nie die vergoeding wat jy is geregtig op die onderbreking kry.

Vir diegene wat sonder 'n telefoon gewees het vir vyf dae, betaal jy as Telia uit 200 SEK breek vervanging. As die onderbreking geduur vir ten minste tien dae, die vergoeding 500 krone en vir ten minste 15 dae, die vergoeding 800 SEK.

Wanneer 'n hele dorp uitgewis as gevolg van 'n fout in die toevoerlyn daar, so miskien die ander in die dorp dink dat dit genoeg as die naaste rapporteer 'n fout. “Nou weet jy die maatskappy wat ons nie 'n selfoon gehad het nie”, dink.
– No., moet jy alle gevalle te rapporteer. Want dit is nie seker dat alle intekenaars van die dorp het dieselfde soort foute, daar kan wees individuele foute tussen die stasie en die individuele kliënt word ook, sê Karin Nord Lund.

Bron / Lees meer: ST: Anmäl fel och få ersättning

Telia onderbreking vergoeding
“As jy verkeerd gewees het op Line, breëband en digitale TV het die reg om vergoeding indien die skuld is gedek deur Telias allmänna villkor. Versoeke vir terugbetaling moet binne 'n redelike tyd ingedien word (twee maande) en 'n voorvereiste is dat jy eers felanmält jou diens. Vergoeding word toegeskryf aan die volgende faktuur.”
Felanmäl avbrott of ring 90 200.
Begär ersättning hos Telia
Läs mer hos PTS om ersättning vid teleavbrott

Ontwrigting vervanging krag verlies aan > 12h

Vir kragonderbrekings, dit is nie so belangrik om te registreer ten einde vergoeding te ontvang. Jy hoef nie normaalweg vir onderbreking vergoeding. Binne ses maande na die einde van die onderbreking, moet jy 'n bevestiging dat jou onderbreking vergoeding sal betaal word ontvang. As jy binne hierdie tydperk nog geen bevestiging ontvang nie, jy moet die elektrisiteitsvoorsiener.

Onderbrekings Stappe om vervanging.
Trap vervanging krag verlies aan.

In kort opsomming, kan 'n mens sê dat jy is geregtig op vergoeding vir staking, As jy het 'n deurlopende kragonderbreking vir ten minste 12 uur. Vir elke direk daaropvolgende electroless dae, verhoog vergoeding. Jou maksimum vergoeding is 300 persent van jou jaarlikse netwerk koste. Meer inligting kan gevind word in el-lagen. Die vergoeding is getel op jou elektrisiteitsrekening.

Lees meer
E.ON avbrottsersättning
Härjebrottsersättning

fout verslag
E.ON, ring 020-880022 rondom die klok.
Herjeån Nät, ring 0690 – 104 70 rondom die klok.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *