GOAL (nie) gesteel by die baan!

updated 11/1:

  • Terwyl hulle wag vir die ysskaatsbaan moet gespoel is nou 'n uppskottad baan in Kerk Bay met 'n volkome ys!
  • Die doel is nou herontdek! Gelukkig was dit nie gesteel, maar soms geleen onder gekontroleerde omstandighede.

 

'N Soortgelyke doel is gesteel uit die ysskaatsbaan in Anundgård.Een van målburarna by Anund Manor Skool blyk dat dit gesteel! Hierdie hartseer nuus is gister ontdek tydens 'n besoek aan die skool. Slegs een van die hokke, op bogenoemde, is dan links. Daar is geen nader aanduiding van wanneer die verdwyn, maar waarskynlik onlangs in Desember-Januarie.

Is daar iemand wat niks van hierdie weet?!
Kommentaar hieronder of kontak ons!
.

Sundsvall Munisipaliteit nie meer spoel in Holm
Die ander jaar geneem Sundsvall Munisipaliteit sonder om iemand skielik verwyder baan in Anundgård. Dit het blykbaar nodig meer elders. Verlede jaar het hulle gedink het nie enige ys spoel, maar ná druk van Hbu hulle het dit in elk geval.

Vanjaar het die munisipaliteit het weer nie beplan om 'n ysskaatsbaan te organiseer in Holm glad. HBU het nou weer was in kontak met Sundsvall munisipaliteit en aangekondig dat ons dink dit is vatbaar vir kritiek dat hulle ook moet afgekap op hierdie met ons. Belastinggeld selfs deur Holm inwoners en dit is teleurstellend dat skaars 'n diens lyk nie om terug te gaan na die platteland.

HBU het nou onderhandel 'n oplossing vir hierdie. Die besonderhede word nie vasgespyker, maar kort, beteken dit dat die munisipaliteit verseker dat ten minste maak gereed ys. Dan sal ons onsself moet hou dit loop. 'N Oplossing wat nie nodig is in ander plekke in die munisipaliteit, maar blykbaar 'n noodsaaklikheid te kry net ons ys Bemoedig. Die baan sal begin spoel kort!

Baie dankie aan lede HBU se dat moontlik die baan in die winter maak!
Dan moet ons vereniging aansoek doen vir subsidies vir die instandhouding van die baan, moet ons ons lede erken in ons aansoek. Dus, kan ons wys wat baie Holmbor dit is agter die versoek om 'n ysskaatsbaan in Holm het. HBU daarvan wil sê 'n groot dankie aan almal wat onlangs by die HBU voor 2014 en op dieselfde tyd ons toelaat om 'n ysskaatsbaan het vanjaar!
Ondersteuning baan en HBU jy met! Meer inligting oor hoe 'n lid van HBU vir net 'n femtiolapp.
(“Sluit aan” gevind tydens “Prop” in die spyskaart.)
.

Baan disco ook 2014?
Holm lig in disco lig.HBU plan om verlede jaar se gewilde gebeurtenis herhaal met 'n ys-disco hierdie winter. moontlik gevolg “pub aand” met trubadur-Mike. Ons sal terugkeer met meer inligting oor hierdie. Lees en kyk mooi foto's van verlede jaar se ys-disco

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *