kommer dorpenaars "uitkom – Elen i “skandalhusen” weer af

Die dood terug by die huis van Benny met familie.Die maatskappy agter die voorgestelde asiel akkommodasie laat Benny met kinders te verhit water op warm plaat in 'n koue woonstel, met 70 meter verlengkoord gevestig op die bure.

deur naam “verklarings Aros Energie” regter laat dit onwaarskynlik dat hulle nie in staat sal wees om beheer oor hul eie energie. Werklikheid is anders. Verlede week gesterf nadat die huidige in die geboue wat hy bestuur in Holm en 'n gesin met kinders, ten spyte van die winter koue weer, wat veg vir elektrisiteit, verhitting en warm water. Villagers se kommer oor die voorgestelde asiel akkommodasie eiendom gevind om 'n goeie grondslag te hê.

Ses maande sedert die mallemeule geslaag re-begin in Johan Stendahl oud “skandalhus” Ek Holm. Hierdie keer was dit beplan 'n asiel akkommodasie aan die Migrasie Raad met meer vlugtelinge as leef in die hele Anundgård. Kommer verspreiding in die dorp. Die mense agter die maatskappy het 'n tekort vertroue onder die plaaslike bevolking na byna 'n dekade van wanbestuur van Real Estate en litigasie met die mense en besighede in die gebied. Asiel akkommodasie egter ten minste nog 'n werklikheid geword, maar hierdie week het 'n duidelike bewys van hoe dit kan lyk asof dit bestaan ​​nie. 156 Vlugtelinge kan dus vandag is energiek sonder hitte en water in Holm – in midwinter. Aros energie paspoorte het 'n paar krediet geskiedenis en na 'n aantal onbetaalde rekeninge besluit krag maatskappy E.ON om af te skakel die " “Skandalhusen”.

Daarna het die ander huurders het om te beweeg van Holm as gevolg van mishandeling, dit is nou net 'n familie wat gesukkel het om te bly. Verlede week, was hulle sonder krag in sy huisie by Senior Tuis. Dit net ses maande nadat dit sonder krag vir agt weke in die gebiede waarop hulle geregtig is.

Nie die eienaars van die Senior Tuis, Lis en Bengt Staaf en Bernt Blomberg, ordelike skoonmaak sneeu en geknars in die winter. Hoewel hulle deur die wet vereis om rekenskap te gee van die. Lis en Bengt Staaf besoek hul huurders net ná Kersfees en belowe persoonlik dink dit sal so gou gereël as moontlik. Vandag, is dit duidelik dat dit was net leë woorde.

Michael Sterner, wat is die verteenwoordiger en vennoot in Aros Energie verklarings dispuut nou oor E.ON op elektrisiteitsrekenings en die Environmental Kantoor van die vorm skade huurders bly by wat hulle nie opgelos word ten spyte van opdrag. Op dieselfde tyd wat hulle voortdurend probeer om te kry jong gesinne om weg te beweeg.

Lees artikels en luister na stories van Holm in verlede week.
12/3 SR – County Nuus: Sonder krag vir 'n week luister!
12/3 SR – Middag P4 Västernorrland: Onderhoud met die Huurders Association luister!
13/3 SR – County Nuus: eiendomseienaars verseël kabinet luister!
13/3 Swede Radio.se: Die elektrisiteit is afgeskakel by Benny in Anundgård
13/3 hom & huur: Gesin met kinders sonder elektrisiteit vir 'n week
13/3 SR – Middag P4 Västernorrland: Onderhoud met E.ON luister!
14/3 hom & huur: Waardes weier om te betaal - nou bied die krag maatskappy aan bewind

.
Die situasie is nie nuut nie op sigself. verklarings Aros Energie sê dat die voormalige eienaars van die eiendomme is nie tans betrokke by die maatskappy. Ten spyte van hierdie geskiedenis herhaal homself keer op keer oor die jare met betrekking tot leemtes in die sneeu Shoveling, geknars, betaal elektrisiteitsrekenings en probeer om die huurders te kry om uit te beweeg met verskillende hefbome.

Vorige uitgawes van dieselfde tipe as Johan Stendahl, Toboholm, staan ​​as die eienaar van Scandal huise
2009 29/4 hom & huur: Boedel kon families te red
2009 2/6 hom & huur: Geen boedel in Holm
2009 22/1 hom & huur: Huurders in Tobo, geen sneeu verwydering

Meer skakels na verklarings Aros Energie in die media kan hier gevind word.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *