Jessica Falk gespeel country-musiek gala in Duitsland

Jessica Falk Land Gala.
Jessica Falk gespeel sodat dit rook op die Duitse Country Music Awards hierdie naweek.

Country Music Awards eller "Deutscher Cuntrypreis".Na 'n paar Amerikaanse reise na Nashville en besoek met gigs in Thailand in die afgelope Jessica Falk, was gelukkig hierdie tyd van klein Holm 'n land Gala in Duitsland. Sodra in plek, het sy die eer om die toekenning van die prys “Liedjie van die Jaar” på Duitse Country Music Awards. Jessica Falk het ook self met sy eie liedjies in die voorkant van 'n groot skare geklee in stewels en cowboy hoed.

Lees die artikel van SVT Mittnytt of sien toegedraai Holm

4/4 SVT Mittnytt: Jessica har världen som arbetsplats Artikel deur 'n ander video.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *