Mededinger Vergadering by Holm Vallen in die lenteson!

Holms SK.Indals INDIEN.Môre is die stryd van die boere van die klub wat homself koning van die bos kan noem. Holm en bure van Indal “Tok-sia elf” open op Saterdag 12:00 grasperk by Holm Vallen onder die helder son in die lente warmte.
welkom!

Nie net wedstryd
Nie vergeet watter belang die blink sokker, is dat die spyseniering kursus is oop! kom, mense ontmoet en koop 'n hamburger of koffie.

'N prettige manier om die vrywillige sektor in Holm ondersteun – holmssk.se/g5
Nie minder nie, dit is 'n uitstekende geleentheid om die vermoëns van die span te ontleed en deel te neem aan vanjaar “Gold Femman wedstryd”. Jy sal vyf spelers in die span wat jy dink lyk ekstra belowende kies, dan is jy in 'n kompetisie vir pieperig pryse, t.ex. af Premierliga-wedstryd eller en afladings. Brosjures vir die kompetisie sal wees by Holm Vallen. Jy kan ook lees oor vanjaar se spanne en maak 'n reeks hier op die Internet; holmssk.se/g5 (prys: 160 kr)

Nuwe spelers in vanjaar se Holm groep

Een van die nuwe spelers vanjaar, Jesper Eliasson, 'n Holm-seun en terugkeer na die klub. Hier is 'n kort onderhoud voor die seisoen in gister se eerste gras opleiding by Holm Vallen.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *