lente son, målkalas en pyn by Holm wal

Ambulans vervoer van Holm Vallen na 'n harde saam op park plan.“Holm benknäckargäng van woude” dit is soms gesê, maar die grap o kant was nou 'n miserabele saam park wat gelei het tot 'n gebreekte been van een van die spelers van die besoekende Indals INDIEN.

Holm skare geweet op groot skaal tydens vanjaar se première huis en repetisie voor die aanvang van 'n reeks produksie. Dit was 'n lang verwagte vergadering tussen naburige gemeentes Holm o Indal, wat vroegste en miskien mees goed versorgde gras arena plaasgevind op Medelpads – Holmvallen.

Na 'n paar jaar van rus Indal het weereens daarin geslaag om mense se sokker soort mobiliseer. 'N lang verwagte terugkeer in die reeks stelsel. Verskeie van Indal span het voorheen speel in Holm truie en vandag was 'n lekker reünie. Holm-seuns aangeskakel egter die greep redelik vinnig, en die eindresultaat was die hele 8-0.
.

Holm gehoor genooi om sy naärvaro en gekoop in die kiosk,Afgesien van die groot sokker prestasies was die mangranna opkoms onder Holm inwoners in die pawiljoen vandag die absolute hoogtepunt. Meer en meer “die dorp” besef die plesier van die kombinasie van sokker drama met mense te ontmoet en hulleself te koop, 'n goeie stomende koppie koffie of burgers.
.

Onderbeen fraktuur by die park saam (van argiewe).'N ongelukkige kenmerk van die spel was egter 'n harde saam park tussen Henrik Lindblom in Holm trui en Magnus Persson van Indal INDIEN. Ongelukkig is die resultate gekondisioneer met 'n dubbele verbreking van Magnus en die ambulans moes word genoem. Met die hoop op 'n vinnige genesing dank eilandjies goeie wedstryd en wil Indalingarna geluk met sokker vanjaar se.

Holm seuns preppade die seisoen met lagfest vir reeks..
Holm seuns viering van die oorwinning en geslyp samehorigheid vir die reeks met rooster en jovialiteit van “val” ná die wedstryd.

Lees die wedstryd verslag van die verrigtinge by holmssk.se/alaget.
.

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *