Reeks Begin by Holm Vallen môre!

Aand opleiding voor die aanvang van 'n reeks.Na laataand-oefensessies, sweet draf spore en winterkoue vriendskaplike skop uiteindelik Holm ouens begin die seisoen 2014! Net inskakel by Holm Wallen smal, maar o so warm pawiljoen en moed aan die span om 'n goeie begin in die liga.

Woensdag kklok as 19:00 kan afskop teen Olympiako Sundsvall. Die kafeteria is oop! 'N uitstekende geleentheid om 'n hamburger gakauw op die dorp of mense te ontmoet oor 'n warm koppie koffie.

Ondersteuning HSK in 'n prettige manier gedurende die jaar. Gor een Guldfemma!
Dit is eenvoudig! Open 'n rekening by Gold Femman bladsy Holms SK en kies vyf spelers in die span om jou vyfde. Met hierdie vyfde plek, kry jy punte vir wedstryde en dan meeding in die seisoen teen ander Holm fans vir groot pryse, t.ex. af Premierliga-wedstryd eller en afladings! Terwyl die geld gaan na Holm Sportklubb. Guldfemman kostar 160 kr, jy kan dan betaal die faktuur. Speel en ondersteun HSK hier!
(Julle wat verlede jaar gespeel het reeds 'n rekening en jou wagwoord te herstel hier.)
Ondersteun HSK en maak 'n goue Femma!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *