migrasie Raad: Geen asiel akkommodasie in Holm


Aros Energie verklarings sal voorberei vir besoek die Migrasie Raad se Holm herfs 2013.

Byna 'n jaar gelede, was dit ten volle operasioneel in Holm. Tjugiotalet buitelandse werkers gewerk in die verlede om die fasiliteite by inspeksie die Migrasie Raad se poets.

Daar sal geen asiel akkommodasie wees berug vir verklarings Aros Energie Ek Holm, Tobo (Uppsala) en die pluraliteit van ander plekke. Migrasie Raad verwerp in die dae van hul asiel aansoek akkommodasie in 'n nuwe toekenning besluit om asiel akkommodasie tydelike. Onsekerhede in die ekonomie en eienaarskap struktuur agter die onderneming het 'n paar van die redes was.

Die toere is daar baie om die berugte verklarings Aros Energie met skakels na skuldig bevind Johan Stendahl oorspronklik gekoop “onderwyser se Behuising” en “Pensionärshemmet” vir sowat tien jaar gelede. Vanjaar het hy in genoteer Business Week as een van die grootste belasting evaders met 'n belasting op die volle 281 miljoen.

Die sogenaamde “Skandalhusen” Ek Anundgård die laaste dekade ondergaan verskeie eienaarskap veranderings met al ooit nuwe maatskappy se naam op die papier. Die jongste van die eienaars was Aros Energie verklarings wat aanvanklik skoon gekyk. Die maatskappy het daarin geslaag om byna 'n jaar gelede aan die goedkeuring van die Sweedse Migrasie Board kry in hul toekenning besluite om 'n asiel akkommodasie in Holm oop.

Dit was kort nadat die goedkeuring wys dat Aros Energie verklarings was 'n maatskappy wat net voor toediening om die Immigrasie Service hande het verander. Een aandeelhouer van die maatskappy bewys dat Johan Stendahls prokureur Michael Sterner wees. Die ander aandeelhouer was Marcus Hambergs Fagerhyltan. Fagerhyltan was die maatskappy wat ná Johan Stendahl jaar huise in Holm naaste gekoop 2011. Marcus Hamberg ontken aanvanklik enige betrokkenheid in verklarings Aros Energie, mans dan aan die lig gebring die Mission Review.

Dit is gevolg deur 'n skandaal ná die ander af elektrisiteit vir 'n gesin met kinders in hul huise, links buitelandse werkers in Holm, onbetaalde rekeninge, vorm skade, uitsetting van huurders, verlies van sneeu Shoveling en grasperk sny, geskille met Arbetsmiljöverket, gebou, Environmental Kantoor, migrasie Raad, nooddienste, M.W..

SVT sê oor Aros Energideklarationers onreëlmatighede.
SVT het Aros Energideklarationers wanbestuur uitgebeeld in Holm.

Nuwe besluit van die Migrasie Board
Na alles, die bevindinge van verklarings Aros Energie en sy eienaarskap struktuur is nou Migrasie Raad het 'n nuwe toekenning besluit vir die verkryging van asiel akkommodasie tydelike. Die besluit bepaal dat Aros Energie verklarings is nie meer bevoeg is om die asiel akkommodasie vir die volgende redes hardloop:
Aros Energie sertifisering AB, Tenderaar nie voldoen aan die vereiste onder item 3.2 Ekonomiese status in die spesifikasies – rooi in die Creditsafe en klas 1 Ek UC. tans is daar 22 Aansoeke vir die betaling by die Sweedse handhawing Owerheid. Verder het dit na vore gekom dat foutiewe inligting verskaf is in bod die maatskappy se, bl.a. met betrekking tot die beskerming van vuur. Daarbenewens sal daar onsekerheid oor die eienaarskap struktuur van die maatskappy te wees.

Links:
Lees vorige artikels oor die onderwerp van Holmbygden.se en in ander media
Migrasie Raad se verkryging protokolle 2014
Migrasie Board toekenning besluite 2014

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *