Kickoff vir Holm Jongmense by Holm Vallen, Kom en op te beur!

HSK se sokker skool 2014.Saterdag, 13/9 Ons het 'n opsomming by Holm Vallen. Ons Little League-span sal die eerste wedstryd teen te speel 10:00. Neem 'n reis na Holm Vallen, Koop 'n warm Saterdag koppie koffie of 'n hamurgers en moedig ons sukkelende, dapper kleuters. Die kiosk is ongeveer oop tussen 09:30-12:30. sien jy!! /Groete Holm se Little League-span

Holms SK - verbinding in ontwikkeling.Skedule vir Holm Wallen onervare Opsomming:
10:00 Sidsjö-Pasila INDIEN P07 – Holms SK
11:00 Selånger SK 06 – Söråkers VF P06-07
12:00 Njurunda SK – Sundsvall VF P06


Klik hier en ondersteun Holms SK wanneer jy die Sweedse game speel. Ondersteuning Homs SK met vir gratis deur die Sweedse Games!

Registreer by die Sweedse Games selfs een keer, dan ondersteun u altyd Homs SK met GRATIS elke keer as jy speel met die Sweedse game op so 'n. Stryktippset, Lotto of buy krapkaarte! Saam met ander Holm aanhangers sal daar wees elke jaar 'n paar duisend baie belangrik krone (!) Holms SK. jaar 2013 dit was 3500 kr! Klik hier – Hoe doen jy!

Links
webwerf Huey span se – holmssk.se/knattar
Lees meer oor die klub – holmbygden.se/hsk.
die klub se webwerf – holmssk.se

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *