Holm vesel – vorderingsverslag!

Holm-vesel kleinNa 'n tyd “radio skaduwee” Ons is in Holm Vesel Ekonomiese Vereniging terug met 'n paar inligting oor hoe ons te werk met breëband om ons distrik.
.

huidige stand
Ons moet allereerst Diepte pyp Sandnäset en Loviken wat die geleentheid kry om die vesel vereniging Oos Bracke sluit gehad. Daar word nou op grawe en die plasing van toerusting gelede om betrokke te raak in hul eienskappe en konnekteer met hul kommunikasie. Die gevolg is natuurlik dat ons tans minder lede, maar ons sien nie 'n probleem daarmee nie, maar ons vereniging is nog so groot dat ons die bou van die netwerk kan uitvoer as ons bydraes te ontvang.

Ons het 'n tender oor die stelsel verskaffer wat hulle die netwerk gebou het uit. Ons het besluit om gebruik te maak van Bynet wat uitgebreide ervaring van gebou netwerke in landelike gebiede in die manier waarop ons doen het maak. Ons is ook van die tenderprosedure met betrekking tot kommunikasie verskaffer wil sê diegene wat die netwerk bestuur en help diensverskaffers om hul produkte te ontwikkel om ons. Daar het ons nog nie besluit nie, maar het twee volle kandidate om van te kies.

lede
Op die oomblik het ons 173 lede waarvan nie hul ledegeld betaal jaar en wat nodig is om getel te word as 'n lid. Daar is nog potensiaal eiendomseienaars kan aansluit en was tevrede met die bure en beïnvloed meer mense na die toekoms aan te sluit vir ons vaderland.

Kaart van lede en eienskappe van die vereniging se, sowel as potensiële kliënte!
Klik op “satelliet” om die huise te sien. Die kaart is voortdurend opgedateer. Se fullsstor Karta.
OBS! Help ons asseblief om kliënte te bekom teen die blou- en die geel gekleurde huise.

bydraes
Gedurende die laaste kwartaal 2014 die aansoek sal na die County Raad voorgelê word vir die toekenning aansoek vir konstruksie. Besluite oor toekennings sal gebaseer wees op inligting kom in die eerste kwartaal 2015. Dit word aangebied in die aansoek, insluitende hoeveel mense gaan om toegang tot die netwerk en dit is die getal wat die grondslag vir die grootte. Na afloop van die aansoek ingedien is nie die aantal lede wat bydraers oprichte verhoog. Plus eienskappe na die toekenning besluit hulle sal natuurlik in staat wees om aan te sluit, maar dit sal lei tot die bykomende eiendomme sal hê om 'n duurder verband te betaal omdat ons nie in aanmerking kom vir hierdie sal wees. Hoe groot die toename in koste sal wees ons sal terugkeer na later. Om nie te waag nie asseblief registreer so gou as moontlik en betaal jou jare van lidmaatskap en so dat jy met. Hoe meer ons met die goedkoper, elke verbinding.

besluite
Sodra ons alles gereed is om besluite te verleen, ens het, sal dit alles aangebied word aan lede wat dan is dié wat formeel besluit dat ons bou netwerk.

Ons van die Raad is verheug oor die werk wat gedoen is en ook verheug oor die vooruitsigte vir die bou van die vesel netwerk.

Vir die Raad deur
Stefan Edin

Holm Vesel webwerf met meer inligting en artikels: Holmbygden.se/holmfiber

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *