Skaats Voordat Lill(leeg)meer in Holm

Lillsjön in Holm, bied 'n uitstekende schaatsbaan in die dae.
Ing-Marie Wikholm daar buite en die toets van die skyfie verteenwoordig op Lillsjön. foto: Max Wikholm.

Na twee weke, skaats fliek (onder) uit leeg Yster Jamtland omgerol Swede, en sosiale media as 'n oplewing. Nou selfs skridsoisen op Lillsjön in Holm in hul esse. Ing-Marie Wikholm van Anundgård was nou uit en toets gery die ys en het die graad 5 deur skop 5 moontlik. Binnekort egter die sneeu, so neem die geleentheid om roosterbrood die rooster hande of doen wat Ing-Marie en neem park.
– Met 'n bietjie koffie en gofika in die rugsak, dit was nie naastenby dit as dom. 'N baie mooi dag op die ys en daar gebly, lag, Ing-Marie.

Iskvalitén is tipies die beste op förvinternt en dag gemeet ijsdikte rondom 1 dm. Met 'n goeie marge voldoende om te ry / loop op, maar altyd bring jou ys kloue vir veiligheid. Lillsjön geleë 2 km van die pad 320, maklik om te kry deur die motor en dit is moontlik om net te parkeer 10 m van die meer. Windskerms langs die meer na jou bene rus en geniet 'n warm koppie van die termosfles. sien nader rigtings hier. Die weervoorspelling vir Holm, sal jy soos gewoonlik vind holmbygden.se/vader.

Sien die pragtige treffer film uit Blank Iron Jamtland
Neem 'n dosis van inspirasie hieronder en gaan terwyl tye is, Sodra die sneeu val…

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *