Tydren op Sondag vir die sloping van die skool

Anund Plaasskool in winter, miskien vir die laaste keer.
Anund Plaasskool in winter, miskien vir die laaste keer.

Na daardie tyd, die skool het as gevolg van tekort aan onderwyser 2012 gesê Kinders en. utbilbildning verlede jaar die huurkontrak. Nou Drakfastigheter besit Anund Manor Skool Lesing oor Anund plaasskool.aansoek gedoen om 'n sloping permit. Voor die voortou koeël is vrygestel deur die mure is gegee, maar die dorpenaars hier 'n kans om in kennis gestel word en moet hul sê by 'n saamtrek op Sondag, PM. 1800 Vergadering op die huis. Kan die eiendom oor op enige manier geneem word en gered? Wat kan gedoen word met die? Geleenthede in die kort- en langtermyn? voorstelle, gewonder ringe en idees word verwelkom!

sien ook, ST 21/1:Anundgård skola riskerar att rivas

Sundsvall Munisipaliteit.Hans-Åke Oxelhöjd, eiendom strateeg by Sundsvall munisipale gekontak HBU ander dag. Hy het gedink dit is belangrik om 'n dialoog met die dorpenaars in Holm het en wil om te kom en sluit aan by die vergadering. Jy ook Hans Forsberg (C) en Bodil Hansson (S). 'N Goeie geleentheid om kommentaar aan die munisipale bestuur te maak.

Vike Relay, jaarliks ​​skidarrangemang in Vike.Op femiotalet aangekla Vike skolastiese af, maar nog steeds bewaar die gebou. Eerstens, die gebou was leeg by 10-15 jaar. Daarna gevoer egter Holms Sportklubb dekades deur bingo bedrywighede waar. Vike-winsgewende saamgestelde het jaarliks ​​georganiseer ski relais en nog is die bou van 'n gemeenskapsaal vir verjaarsdae, sweer m.m.
Seremonie in Vike skool..
.
Met Anund plaasskool daar kan ook oop vir toekomstige geleenthede in Holm wees?
.
.
.
.
Sien Overlays van die skool

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *