HBU gereël vergadering met die inwoners en die munisipale stampvol gemeente

Oorvol in die gemeente huis by tydren.
Hans-Åke Oxelhöjd, eiendom strateeg tjänstemannaldening praat oor die situasie met Anund Plaasskool vandag. Sloping is 'n opsie, maar die laaste uitweg.

Sondagaand gereël HBU 'n vergadering van die skool met die dorpenaars op Anund plaasskool en sy sloping kans op 'n stampvol gemeente. Selfs munisipale verteenwoordig deur beide die Stadsraad en senior staatsamptenare bygewoon op hul eie inisiatief en gesê sy standpunte oor die skool.

HBU eerste vertel van assosiasie aktiwiteite in Holm en wat aangaan in die platteland. Na 'n warm koppie koffie bespreek toestand van die skoolgebou en sy toekoms. Beide dorpenaars munisipaliteit gaste die kans om openlik oor wat hulle gedink het van 'n moontlike sloping praat gegee. En wat duidelik geword daarna was 'n konsensus dat die sloping was die laaste uitweg. Voorheen, moet die munisipaliteit te sien wat hulle die distrik kan ondersteun in die geval van 'n oorname, en het voortgesette samewerking met HBU en dorpenaars oor sy toekoms. Voorstelle en kommentaar is baie welkom om ons te!
Baie dankie aan almal teenwoordig en 'n spesiale woord van dank aan al die nuwe lede wat wil ons werk te ondersteun! Gelukkig jy is 'n lid van, en steun ons werk!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *