Gees Fan dorp partytjie Saterdag 31/1 PM 17, Welkom!

OBS! Gratis kos vir alle kinders!
Kritiek Gehoor dorp partytjie Saterdag, Welkom!
Tipi opgerig in die middel van die dorp vir die voorbereiding en bediening van die beste tuisgemaakte wok die distrik se!

As gevolg van die windplaas inhuldiging van Nötåsen reël HBU Saterdag 31/1 PM. 17 in samewerking met Eulos n dorp party vir die hele gesin by die kerk skuur i Anundgård. Alle Holmbor en nonresidential belangstel is welkom om die gemeenskap en warmte van kyklogen vind met ons verhitte tent in die middel van die dorp.

Die distrik se eie gastronomie geleerdes sal tuisgemaakte wok dien op Muurikka in die hut vir 'n goedkoop prys (50:-) en in die kerk skuur wag 'n vermaaklike spel van die beroemde troebadoer Tuisgemaakte noedels in Muurikka gedien dorpenaars Saterdag!Tobias Larsson. Speserye en sambal is te rond die kos en die drank van dors behoeftes aangebied in die regte skaal. Heerlike eetgoed ligter karakter ook aangebied. Luister na die gelukkige sang en geniet goeie kos en gemeenskap.
welkom!

Luister na 'n voorskou van Tobias Larsson hieronder

Een het gedink op "Gees Fan dorp partytjie Saterdag 31/1 PM 17, Welkom!

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *