Medelpad se eerste windplaas ingewy in Holm

Nötåsens windplaas invignigdes met die sing van Jessica Falk van Holm.
Jessica Falk het voorgekom terwyl die skroef lemme van die 150 meter hoë wind turbines veneuze deur die lug by die opening.

Woensdag ingehuldig Medelpads eerste wind park Nötåsen in Holm. In die somer begin Eolus beton fondasies in die West Village boswêreld en dan vinnig opgerig die reuse turbines. Op Woensdag die openingseremonie vir die besoek verteenwoordigers van die eienaars, dorpenaars en media. Dit is 'n gewilde gebeurtenis met meer as 100 eeu besoekers. Die Holm Gelokaliseerde gebeurtenis maatskappy Norrland & mede. ordelike reëling en HBU was vir die versorging van worsbroodjies, Koffie en buns in die verhitte hut.

HBU gedien worsbroodjies en koffie..Die openingseremonie aangebied om 'n prestasie en sang deur Jessica Falk. Eulos het ook besoekers die kans om te kyk na 'n uit werke. Die weer gode was ook in 'n goeie bui vir die dag en gewag om 30 minute na die gebeurtenis met naderende storm.

st voor.
.
Lees meer oor die inhuldiging
i Sundsvall Tidning en daaglikse.
.
.
.

meer foto's van inhuldiging sien

Sien video van die inhuldiging

Laat 'n antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk *